Разноразно питање

  1. Шта мислиш зашто води кера са собом?

  2. Čuš kako, pa onim mirišljavim toalet papirom, obriše pa pomiriše, dok god papir smrdi znači treba još.

  3. Da lize ili da ga obavjesti lajanjem kad je cisto?

  4. да лиже јбг

  5. Sanitarni čvor

    Jel to pričaš za običnog policajca, da je fiksna plata 40 soma?

    da,za obicnog.tu oko 40.imaju nesto manju pripravnici i zavisi od radnog staza.uglavnom svi imaju 40+.ta dezurstva su im u sklopu radnog vremena,gleda se kao nocni rad,gde je satnica veca.a dezurstva se gledaju kao dnevnica.to kada zaglave vise od 8 sati.sve nesto kapiram da obicni panduri,profi vojnici i pogranicni panduri imaju istu ili slicnu platu,da nije drasticno veca negde.

  6. jednostavno svi zaposleni to dobijaju, a vrlo je moguće da tih 10 soma dobijaju i svaki mesec.

    ja za ovo prvi put cujem....i sve koje znam imaju max 35000 platu, u NS...odakle vam cifre od 60 plus hiljada jbt....u interventnoj imaju mozda 60 maximum.....pa zandarmerija je ja mislim 80000 plata...ne zanosite se sa tim ciframa...

    i jos kada pisu neku prijavu,tipa drogu dobiju 5-10 procenata na platu.

    ovo sam 1000% siguran da nije ni blizu istini.....naravno da imaju norme neke koje moraju da ispune, zato pred kraj meseca saobracajci pocnu da zaustavljaju na svako cosku i ovi prasinari pisu prijave za pljuvanje na ulici, al daleko od toga da oni dobijaju procenat za te prijave.....pa svaki bi bio milioner jbt...ides redom po kraju i sve koje znas da duvaju zaustavljas i pretresas i uzimas 100 000 dnevnice...ne ide to tako

  7. ja sam siguran da jeste.za pisanje droge se dobije procenat na platu.neces dobiti odma,mora da se dokaze.u zvisnosti od staza plata je oko 40 ,pripravnicka je 35-37.da li na drugi ili na prvi deo plate se dobija 10 soma.plata su im kada i penzije.a ovo znam iz prve ruke sve.a i plata zavisi od cina koji imaju.ne oni cinovi koje imaju staresine.ima i par rangova policajaca.
    panduri koji su na ispomoci u ns dobijaju dnevnice na platu dokle god budu bili ovde.

  8. ovo sam 1000% siguran da nije ni blizu istini....

    Jeste, dobijaju, ali ne za svakakve prijave. Brat mog druga dobio 10% jer je slucajno uhvatio neku bitniju glavudzu sa poternice (bio mu sumnjiv, legitimisao i iz stanice mu javili da ga zadrzi). A posle na gadjanju lose pucao i skinuli mu 10% tako da je bio u minusu, ali ipak postoji to nagradjivanje.

  9. Kako da otvorim temu? Preko moba sam o znam da sam pre znao kako da ptvorim ali sada ne mogu nigde da nadjem to.

  10. Fala. Problem je sto mi preko moba nogde ne prikazuje link za otvaranje teme. Otvoricu preko tvog linka pa nek prebace u odgovarajuci podforum.

  11. jel postoje u skolama jezika neki ubrzani kursevi engleskog jezika, i koliko tu moze da se napreduje?

  12. imas gotovo u svakoj taj brzi kurs.imas u pezosu kada se prodje skola,pa 2-3 ulica levo kada se ide ka bukovcu.

  13. kako bre dve tri ulice levo od skole kad se ide ka bukovcu, a bukovac je na desnoj strani?

    kolko traju ti ubrzani kursevi? meni treba za konverzaciju...ne pitam sta kosta dajem 4000e minimalno ako treba

  14. pa ne leti se do bukovca,postoje putevi.uglavnom,suprotno od smera koji vodi ka gradu.

  15. Зна ли ко неког лектора ко оверава преводе и текстове?

  16. Džimi ja mislim, iz Beograda je.

  17. Ako je diplomirao, ako nije pitaj Valdemara.

  18. Нисам упућен па да питам- како се крећу цене хостела по Новом Саду?

  19. Je l' može neko (Rade) da mi objasni kako da omogućim da mi melodije koje sam prebacila na telefon budu rington? U pitanju je bratov android. Uradili smo sve kako su nam objasnili, i nema ponuda melodija nakon kreiranja foldera.

    http://www.wikihow.com/Add-Ringtones-to-an-Android-Phone
    http://youtu.be/iCpUEFBUli0

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.