Разноразно питање

1. Da, na primer u filološkoj gimnaziji.

2. Ја учим руски у обичној гимназији. Лозничка ,,Вук Караџић''. Љавај га елече лололо

3. Sajsi Kuđo, samo dajem primer jer znam da se u filološkoj uči.

4. У Јагодини се не учи ни тамо.
    За све је Палма крив.

5. Mhm, hvala lamice, i ovim zajebantima takodže. ;)

6. Ја сам учио руски у средњој, а и моји другари чак у стручној учили. Машинци и електротехничари. Руски језик, једино што су Руси измислили а да ваља.

7. То сам заборавио, јер се не разумем лололо.

8. Nema mi drug profil pa me zamolio da pitam: Biste l jebali trudnicu? Zamis sledeću situaciju, jebeš jebeš, i rodi s mali s čvorugavom glavom.

9. глупо питање... ту је увек рч

10. Јел некропостовање нека нова мода, или је нешто друго у питању?

11. него да вас питам има ли неко решење на зенов парадокс ахила и корњаче ? ја мислим да сам га пронашао, али желим да ако овде постоји макар један филозоф да продискутује са мном о томе..

12. него да вас питам има ли неко решење на зенов парадокс ахила и корњаче ?

Paradoks je Zenonov, i ko god je čuo za sumu geometrijskog niza u Zenonovom paradoksu ne vidi ništa paradoksalno.

13. ај укратко ми објасни ?

14. Ukratko, suma geometrijskog niza sa koeficijentom q, pri čemu je |q|<1 konvergira, tj. konačna je, što znači da će biti i konačan put na kojem će Ahil stići kornjaču. Matematika iz druge ili treće godine srednje škole.

15. Тотални промашај од објашњења.

16. @Ychtt
    Čovek je tražio kratko objašnjenje, ako mu ne odgovara, može da traži dodatno objašnjenje.

17. Јебига, то и није објашњење. То више личи на сам парадокс. Мораш бар објаснити шта представља члан геометријског низа итд. Ево, мене интересује како би ти то објаснио, пошто сам заборавио читав проблем...

18. Daj mi početne uslove, mrzi me da kopam po netu, na ulici sam trenutno.
    Dodato: pod početnim uslovima podrazumevam poziciju kornjače u odmoru na Ahila, prvi korak (tj. koliko pređe kornjača dok Ahil dođe u njemu početnu poziciju, ili na pola rastojanja, ili gde već, kao i da li kreću istovremeno. U svakoj situaciji ću ti dati precizan račun, a može i u opštem slučaju, ali je telefonski procesor teksta, i malo mi je mučenje.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.