Разноразно питање

  1. E, kad bi ste svi vi papričice, fešn siti-tako nešto (da, Bruse, ti) i kendi krašovi prihvatili moje pozive za Dragon City, ja dobijem pet dragulja džaba za svakog. Taman sam uštedela za peto ostrvo, ali izašla ponuda za lopov zmaja, pa sam morala da ga kupim.

  2. Kako to smara... Nego, Smorka, da li je moguće da sam te pre neki dan video u tramvaju sedmici? Gledam, liči na tebe, al ti stavljaš ta čudovišta na avatare, nisam bio siguran, loš sam sa facama, a da prepadam nepoznatu devojku, glupo mi. Doduše, glupo kako god okreneš.

  3. Сморка, јеси ти данас играла са мном баскета или она много личи на тебе?
    Било ми глупо да питам.

  4. otvori pa počni da klikćeš na sve živo i mrtvo, poveži firmu sa nekim porno lajkovima, nisi znala jbg.

    kekekeke
    svidza mi se ideja

  5. Ti si predebeo i prenizak za basket, lažeš, i pokušavaš da budeš ironičan, ali bezuspešno.

  6. zna li iko kako se zove ovaj film znaci bas sam ga gleda davno nedje i samo se sjecam uvodne scene dje neki lik ja mislim da je celav sa sesirom igra ispred auta i tu je pored neki teren i tu neki likovi igraju kosarke i stalno mu veli ovaj lik sto igra da mu se posene sa kola mislim da je neki triler

  7. E, kad bi ste svi vi papričice, fešn siti-tako nešto (da, Bruse, ti) i kendi krašovi prihvatili moje pozive za Dragon City, ja dobijem pet dragulja džaba za svakog. Taman sam uštedela za peto ostrvo, ali izašla ponuda za lopov zmaja, pa sam morala da ga kupim.

    Šest puta sam pokušao da igram taj Dragon city, to je toliki smor od igre da ne mogu da ti opišem. Ja na FB igram žvake za mozak, pola sata isklikćem i za neko vreme smirim onog monstruma iz Ida koji želi da ga pustim samo malo da Brejvikuje po stvarnom svetu, ako mu uvalim nešto kompleksno poješće i mene.

  8. zna li iko kako se zove ovaj film znaci bas sam ga gleda davno nedje i samo se sjecam uvodne scene dje neki lik ja mislim da je celav sa sesirom igra ispred auta i tu je pored neki teren i tu neki likovi igraju kosarke i stalno mu veli ovaj lik sto igra da mu se posene sa kola mislim da je neki triler

    Nije ovo ali mene asociralo na ovaj film. Kul scena.

    https://www.youtube.com/watch?v=7VKAggGisCc

  9. владе поцепо бих те без обзира на физичке предиспозиције

  10. novi ljubavni trougao, valdemar-smorka-jehbac

    ili je ipak u pitanju ljubavni kvadrat valdemar-bruce-smorka-jebac!?!?

  11. а нека, не бих да сметам

  12. владе поцепо бих те без обзира на физичке предиспозиције

    Nikad nisam bio dobar u basketu, a još su mi otišli meniskusi, tako da verovatno bi.

    novi ljubavni trougao, valdemar-smorka-jehbac

    ili je ipak u pitanju ljubavni kvadrat valdemar-bruce-smorka-jebac!?!?

    Jebote, koji si ti voajer :)

  13. Pa ne teram vas da igrate, znači samo da kliknete na to (ali ne bi značilo ništa ako biste sami kliknuli, nego mora nakon vas ja pozovem, a sad me i mrzi), sačekate da se odlodira i meni leba. A, nema veze. Nego treba sto puta da parim dva zmaja da bih sad dobila nekog novog, a i za sve te nove im treba dan i po do dva parenja, zamisli ti to bre, i još posle dva dana snese jaje i vidiš da je to već neki koji imaš. AAAAAAAAA!

    Doduše, glupo kako god okreneš.

    Šta je tačno glupo? Da se javiš ili što se ja vozim sedmicom? o.O Mada nisam ja bila sigurno ima već pet dana kako nisam otišla u grad, ali kontam da bi se jadnica zaista istraumirala kad bi te videla. Još ako bi nosio neke gljive u korpi, nešto... lolo

    Сморка, јеси ти данас играла са мном баскета или она много личи на тебе?

    jeste.

    ili je ipak u pitanju ljubavni kvadrat valdemar-bruce-smorka-jebac!?!?

    Trapez?

  14. Trapez?

    Паралелопипед? :Д

  15. Šta je tačno glupo? Da se javiš ili što se ja vozim sedmicom? o.O Mada nisam ja bila sigurno ima već pet dana kako nisam otišla u grad, ali kontam da bi se jadnica zaista istraumirala kad bi te videla. Još ako bi nosio neke gljive u korpi, nešto... lolo

    loš sam sa facama, a da prepadam nepoznatu devojku, glupo mi

    Pogotovo što stvarno nigde ne idem bez korpe sa gljivama, noža, štapa i ludačkog pogleda, tako da bi se jadnica sigurno istraumirala.

  16. Da bi informacija koja je potrebna CPU-u bila brzo obrađena potrebno je da se u tom momentu nalazi u:

    • Samom CPU-u
    • RAM-u
    • Sekundarnom uređaju za skladištenje podataka
    • Svi navedeni odgovori su tačni
    ?

  17. Imam kuci dva rutera i kada mi je lap preko wi fi prikacen na jednom radi odlicno a na drugom nikako nece, nekada mi se pojavi zuta tackica i pise no internet aces a nekada pise da je sve normalno a net ne radi. Inace do skoro je radio sasvim normalno i na drugom ruteru. Sta moze da bude? Probao sam sa resetovanjem rutera, sa gasenjem wi fi na lap topu i nista.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.