Разноразно питање

  1. Није из Бразила, то су нечастиве силе из Свилајнца и околине.

  2. Kafa i šoljica i gledanje su samo paravan i trik. Majka ti je vidovita bez toga, tj. standalone.
    Straobalno!

  3. Zna li iko neki dobar sajt ili program za skidanje muzike?

  4. myzuka.ru - odličan sajt.

  5. Imam ,,problem" . Pre mesec dana sam kupio komp. Graficka mi je Gainward ( nVidia GeForce) GT 630 1GB DDR5 . Do pre par dana mi je temperatura kada ne radim nista bila oko 30 stepeni,a kad igram igrice nikad nije isla preko 65 sto je dosta dobro. E sad kada ne radim nista je 47-49 ,a pod full opterecenjem i dalje ne prelazi 65. Sve radi super,igrice sljakaju do jaja i kad ugasim igricu sa 65 stepeni na 47 se ohladi za par sekundi. Procitao sam da je za nVidia cipove karakteristicno da rade na visokim temperaturama i da je ,,fabricki" kad ne radis nista oko 50 stepeni a pod opterecenjem 70 kako i jeste kod mene. Samo me zanima otkud skok sa 30 na 47 odjednom? Da napomenem da se temperatura u sobi nije promenila nesto drasticno niti sam nesto cackao oko softvera (brzinu kulera i sl).

    EDIT: Rezolucija mi je 1366x768. Za tu graficku je i manja nego sto ona moze tako da ne opterecuje njen RAM previse.

  6. Sve je u redu ne diraj ništa.

  7. Meni je znala Nvidia grafička i na 110°C da izađe, pa je sve bilo ok. Redovno mi je na 70°C.
    Ako baš prekoračiš, ona ti sama izbaci upozorenje.

  8. Oke,hvala. Je l' ima neki dobar program koji moze da prati sve temperature u kompu i kulere? Za maticnu i procesor imam Asusov neki koji sam skinuo sa njihovog sajta i skroz je jednostavan i dobar,ali za geaficku imam samo onaj gedzet na desktopu...

  9. Zna li iko neki dobar sajt ili program za skidanje muzike?

    http://rutracker.org/forum/index.php

    Ruski torent sajt, potrebna registracija, ne plaća se, ekstra kvalitet muzike a filmovi i serije su im sinhronizovani na ruski. Ako imaš minimalno znanje ruskog snać ćeš se. A na myzuka.ru gledaj da skidaš pjesme sa 320 kb/s, najboljeg su kvaliteta.
    Imaš i http://musicmp3spb.org/, poput myzuka amo s manje pjesama. I još http://www.melodycenta.com/, tu tražiš ako ne nađeš na prethodne to što ti treba, i kod njih je ograničen download na dnevnoj bazi čini mi se.

  10. Модератори, је л' океј да јавно затражим од људи да ме излајкују? Глупо ми да радим то испод жита, није ме досад уопште тангирао број плусева, али треба ми сад да добацим до 500 за кафану.

  11. Sto ne ides sa originala?

  12. Банован на 7 дана, синоћ смо мало претерали са зајебавањем.

  13. Htio sam da pitam no zaboravih, šta ste to radili sinoć, koje slike ste kačili?

  14. Неки кретени качили курвече и јајоа

  15. Prepisku s PVT-a prenijeli na javne teme hehe.

  16. За све је крива Рејна.

  17. Ало јавите се модератори девојчице (видим да сте активне вас две)

  18. То је истина, након што је отишла све пошло по курцу. (игра ријечима намјерна)

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.