Разноразно питање

1. jel se vodi neka evidencija ko je sve bio prvi na vuki? i dje moz' da se vidi to?

2. Kad je najbolje izbaciti defku, tj. u koje doba dana ima najviše ljudi na sajtu?

3. Зашто је могуће откуцати неке јединице и обично по једну двојку док је мобилни телефон закључан? Ако се не варам, мислим да је 112 једина и најдужа комбинација, можда и зависи то од модела. У суштини, чему све то, чему служи? Неки СОС позиви или нешто?

4. То су ти позиви хитни

5. Ево Ђими већ бачио линк

6. 112 ili 122 je kao broj na koji moz da dobijes hitne sluzbe, ili tako neki kurac.... a si se ti to vratio ili?? :)
    edit
    jebiga kacam spor

@zipko
    niko ne zna koji je termin dobar, posle 12 ako izbacis zatrpace je brzo jer svi tad izbacuju, ako izbacis oko 1 ujutru moze da se desi da nema mnogo ljudi tad. ako izbacis izmedju 8-10 uvece zatrpace je ostale defke i ostaces sa skorom 5-1 ili tako nesto. ako izbacis tokom dana, opet bice slabo ocjenjena jer ima malo ljudi koji citaju tad.

7. Аха, значи ипак је имрџенси кол. Ал' не знам зашто може да се куца док је закључан, јебига, шта, добијаш ту једну секунду да окренеш СОС број док те дрма срчка? Разлика између живота и смрти што ниси морао да откључаваш мобилни? :Д
    Како њамке. :Д

ЕДИТ: Ту сам Седпласе, ту сам. :Д

8. Сепдласе, прво је први био каизен, логично, знам да је био Мотика, РД, ех мајку му, заборавио сам ко је све био.... Знам да је писало на некој теми

9. jel se vodi neka evidencija ko je sve bio prvi na vuki? i dje moz' da se vidi to?

većina je pribilježena na ovoj temi: http://vukajlija.com/forum/teme/81-dogodilo-se-na-vukajliji

10. Аха, значи ипак је имрџенси кол. Ал' не знам зашто може да се куца док је закључан, јебига, шта, добијаш ту једну секунду да окренеш СОС број док те дрма срчка? Разлика између живота и смрти што ниси морао да откључаваш мобилни? :Д
    Како њамке. :Д

Па не баш, рецимо да те нападне неки црнац набилдовани и оће да те нагузи, а ти само рокнеш 122 и обрнеш онако из џепа.

11. а ти само рокнеш 122 и обрнеш онако из џепа.

А твоја муда објасне оператеру озбиљност ситуације. :Д
    Свеједно, хвала Џими, разјашњено је.

12. Зна ли неко како да скинем клип са TED-a? Kоји је најлакши начин за то?
    http://www.ted.com/

13. Zna li neko šta je sa Črčom? Nema je od trinajestog?

14. Črča je dala ostavku na mesto moderatora i napustila sajt 13. oktobra za stalno.

EDIT: Fak. Lully, sorry, zaboravio sam. Neće više. :))

15. ccc. oprošteno zasad. :)

16. Нека ми неко (Костић) нађе тему Дубстеп

17. Kako ne bi bio spem:

Zna li neko zašto je Kostiću zabranjeno da odgovara na ovoj temi?
    Ko će da odgovori svim ovim ljudima?

:)))

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.