Разноразно питање

1. jel imade koja tres metal tema?
    trazih al ne nadjoh....

2. Ja mislim da ima, al' mrzi me da tražim.
    Nego štaš ti na metal temi? Ti si netrve lolo

3. зове се омлет.

4. tres dzelo, tres, znam dima obicna, ocu tres, cini mi se da je bila, sad je nema.....

5. Čini mi se da je postojala tema o fuzbalerima koji su definisani. Ako nisam utripovao to, može li mi neko dati linak, jer ne mogu da je nađem (možda zato što je nema)

6. зове се омлет.

Mjok, setio sam se na kraju. To zovu prevrta ili kigana u mom zavičaju, mnogo dobra stvar kad nema leba za doručak.

7. kigana

Ми то зовемо кајгана.

8. Ми то зовемо кајгана.

Mi kajganom zovemo kajganu, ovo je drugo.

9. ‎1.Генерал Немачке војске Алфред Вон Макенсен: (1912-1915) "Срби су најбољи војници балкана,опасан и ратоборан народ,храбри борци и поносни људи".
    2.Хитлер: (1937) "Србе не волим,али их ценим и поштујем јер су храбар народ".
    3.Турски султан Сулејман: (1495-1566) "не дај Боже да се Срби сложе".
    4.Немачки цар Вилхем други у првом светском рату: "Дајте ми Српску војску и ја ћу победити овај рат"!
    5. Садам Хусени:"Дајте ми 1 000 000 Срба и освојићу свет"!

Је ли ово све истина?

10. Za Hitlera ne verujem, ovo ostalo je možda i tačno.

11. Za ovo prvo sam siguran da jeste, ovo ostalo sam načuo, mada ko zna.

12. Е Смарко и ја сам то видела и исто се питам.

13. Ја малоприје видио код друга, па ми дјелује кул осим ако не лажу јер откако је онај рекао да има назнака да је исус српског поријекла а дјевица марија је српкиња, онда више не знам ништа :)

14. ја само за последњи хусеинијев цитат нисам сигуран, остале сам све чуо, а знам да су нам цар Вилхелм и АУГУСТ (јесте, зајебао си се :) ) фон Макензен одавали посебно признање као народу. Макензен је након пада београда подигао споменик српским војницима због исказане храбрости приликом одбране.

15. хахаха!! Ја знам само да је Наполеон рекао да је Карађорђе највећи војсковођа његовог времена. :)
    А ово ми делује тачно, само за Садама ми не делује.

16. Ako je to istina jako sam ponosna na svoje poreklo i ja sam vidjala to na facebuku samo sto kao pod 6 napisu:
    6. Tadic: Sta ce nam vojska

17. Napoleona su hvalili njegovi pomoćnici i pričali kako je on najveći vojskovođa svih vremena, a on im je rekao da je najbolji Karađorđe, jer se sa onom raspalom vojščicom bori protiv onolike sile kakva je Turska. Barem sam ja čuo ovako tu priču.

18. Могуће Чаче. :)

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.