Разноразно питање

1. U jebote predjes 250000 km i boli te tuki! STa je to par meseci brza voznja! Fala za klip slepi!

2. Opet cu proveriti sutra dal bese toliko pre neki dan mi drug pricao cini mi se da je tako rekao. Al covek ima krevet u kamionu i pravi ture po nedelju dve dana.

3. Сви који су паметни да беже одавде, и то што даље.

4. Pitao sam ovog drugara, 40centi po milji uzima ovaj za voznju.

5. Milja je 1.6 km. U Srbiji je prevoz kombijem 30-35 din km. Ako je 40 centi milja, to je onda 25 centi kilometar, nekih 20-25 din po kilometru. E sad, ovo u Srbiji se odnosi na prevoz kombijem, ono "autoprevoznik Taj i taj", i ovaj naš ima otprilike dve ture od 100 km nedeljno, a u međuvremenu spiska što je zaradio, nema ni socijalno ništa. Ovaj u Americi radi 7 dana u nedelji (zato je došao), i nema gde da potroši pare, troši samo za ćeif nekad, kad mu se, da proste dame, digne.

A kamiondžije i u Srbiji imaju lepe pare, lepe za naše uslove. Komšija moj je sam odgajio troje dece, od kamiondžijske plate, radi u Krušiku, ali vozi i po inostranstvu, ništa ne odbija, tako da ima i devizne dnevnice.

Skoro je neki očev "školski" pričao kako se on proveo u Americi. Bio 2 godine tamo radio, ne u kontinuitetu, ali 2 godine je tamo zarađivao, kaže na svakih pola sata te zovu iz centrale, da provere tačno gde se nalaziš (imaju te i na GPS - u), ali da ako neko slučajno otme kamion, da znaju odakle da traže, kad ulaziš u hangar sa robom, na ulasku kad popuniš sve papire dobiješ trasu kojom moraš da ideš, nebitno što je tvoj magacin odma' levo, ne možeš da smotaš tuda, nego kuda su ti oni nacrtali. I sediš, čekaš u kamionu, oni utovaraju, ništa ti ne gledaš, ne motaš se, ti si samo za vožnju.

6. Posto imam ruznu naviku da udaram u predmete po kuci kad se iznerviram (a to je cesto)i posto imam 21 godinu cenim da to nije bas normalno (nije normalno za bilo koji uzrast,a kamoli za moj) interesuje me je l' zdravije tako da se izdernjas,izudaras nesto (ko ima dzak za boks moze to) ili ono u fazonu ,, broj do 10 i trpi" i ta govna?

7. da se izdernjas normalno, to je isto kao da pitas jel zdravije da seres il da ne seres

8. Izderi se na džak, ako ne pomogne jebi mu kevu.

9. Зна ли неко где могу да се набаве оловни војници?

10. Sindjelic88

imam 21 godinu

88

21

11. kila brate, kila kad se registrovao

12. to ti je jebač sindjelić ulica u begeu, broj 88 je pekara, prodaju peciva od majke jevrejesime

13. I meni je to zapalo za oko.

14. Aj ne serite, to je zato što je neonacista, 88 znači hajl hitler

15. можда је обим курца што реко нинка, откуд знаш...

16. Treba mi komad klasicne muzike, trazim ceo dan ubih se, najpre sam mislio da je valcer ali nije, znam da je skoro nemoguce ovako ali ne vidim drugi nacin:

ram pararara ram pam pam pararara pam pam

upomoc :'(

17. ram pararara ram pam pam pararara pam pam

Zovi palmu lolololo

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.