Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
tako što se usereš od mleka
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
Хаххахахахахахаа :Д
Не, стварно питам, прије сам пио млијеко нормално, а сад ево неких пола године, надушим се ка' балон чим попијем и прдим, убија ме то, али не престајем да га пијем :))
Axaxaxaxaxax
probaj da popiješ neki probiotik, možda nije mleko nego si sjebao creva kokakolom
Moraš bolje nišaniti.
E, ali ozbiljno, kapiram da mleko i nije baš tako korisno, meni isto ne prija. Tj. super je dok se pije, ali posle jok.
Dobro ti je rekao Brus, dobijes trckalicu od mleka. A moze se bez problema razviti intolerancija u kasnijim godinama.
mleko je za telad, nije za đecu
Ja morao da prestanem zbog kamenja u bubrezima, a inace obozavam mleko, mogu litar popiti naiskap sa uzivanjem.
Sipala ti Rajka deterdžent u mlijeko, jer joj pojede sve živo u kući, da malo o'ladiš od 'rane.
Ajde ne lupajte. Mleko je jako korisno sam ima kome ne prija jbg. Ja odlično podnosim pa ima s vremena na vreme kad zajebava,
čovek je jedini sisar koji pije mleko i posle perioda dojenja, neprirodno je
Мене јебе кад је ледено, пролив неизбјежан :Д
drš' se ti sise, jebeš mlijeko...
Ipak ne treba zaboraviti pomenuti da su naši stari pre dvesta godina pili mleko i ništa im nije hvalilo!
Pije i mačka mlijeko, i pas, ne samo mi. Samo što oni ne mogu tako lako da kupe u radnji kad im se prohtje :)
sto neprirodno? dugo i jedini pijemo mleko i jos nismo crkli. stavise, poprilicno bolje napredujemo od svih ostalih vrsta koje ne piju mleko :)
a i nije samo mleko tu u pitanju, sirevi, puter, jogurti, kajmaci... dosta ishrane je bazirano dugo vremena na mleku, pa zivimo sasvim lepo...
ali za samo tri meseca predanog rada...
..Takođe, američki naučnici poturaju "istinu o mlijeku" da bi uništili Imlek.
ako mleko neprirodno, onda i ulje neprirodno, onda i peceno meso neprirodno, i kuvana jaja, i hleba i statijaznam.
ispadne samo zelena salata prirodna hrana ako gledas tako :)