Разноразно питање

1. Meni je mleko život promenilo (na gore), al volim ga, i pijem ko konj. Ali NIKAKO odjednom da sručim, odma tiba boli.

Jel piješ hladno ili toplo? Ako piješ ladno hoće da potera i na kraljev presto, i rafalnu paljbu, mene ne, al brata mog na primer...

2. Smare od koje količine mleka litaš da ne kažem imaš proliv?

3. Јок море... Не драмим ја, само питам болан, јер то се није десило једном, два, три, пет пута, него стално ео по године :)

4. a da nije rak? ako pitas gugl sa simptomima, sigurno ce da nadjes da imas rak ili neku drugu neizlecivu bolest.

5. Ma zajebavkam se. Ni meni mleko ne prija, možda samo uz neeešto, tipa kad doručkujem puter i med, ali tamanim jogurt, sireve, kefir..

6. tako sam i ja par puta, nesto se pojavi ili me zigne, onda odem na gugl, i onda se userem i ugasim samo laptop.
    supickumaterinu, napravi hipohondra od coveka.

7. Ja se od mlijeka znam dobro izasrati. Odanvno nisam piJo domaco mlijeko, sto baba umuze...odviko se jbg. Kontam kad bi to popiJo da bi se usro istog momenta.

8. celt, slično je i na "analognom": ima po onim knjigama za bebe na kraju kao simptomi, pa kolone sa mogućim "rešenjima", ko u asocijacijama. Kakvih tu sve ima tripova, bolje da ne čitaš, ionako si pogubljen, tu je panika zagarantovana

9. supickumaterinu, napravi hipohondra od coveka.

Tako sam jednom guglala da ispitam zašto imam neke linijice po noktima..
    ne znam kako sam još živa
    posle sam promenila marku acetona, sada je sve u redu

10. И ја сам једном гугла' за нешто, не сјећам се што је било... Рак 1/1 :))

Ништа, престаћу да пијем млијеко једноставно.
    Сто посто ноћас пола литра.

11. Probaj da piješ sojino mlijeko, ne znam ima li istu hranljivu vrijednost, čini mi se da je ukus sranjav.

12. А то тек не бих така' :))

13. Probaj da piješ sojino mlijeko, ne znam ima li istu hranljivu vrijednost, čini mi se da je ukus sranjav.

Sranjav je prilično, ali staviš malo kakao praha i meda i bude skoro normalno.

14. to cudo od soje, kao i ostala govna od soje sistematski mrzim, ne zato sto su losa ili neukusna ili statijaznam, nego sto ljudi pokusavaju od njih da naprave ono sto nisu. nemoj bre brate da ga zoves mleko od soje, ili meso od soje, nit je mleko nt je meso, nit ima ukus ko to. daj mu neka azijska imena tipa tofu, fufu, janzong, fusu pa mozda ga i jedem nekad u nekom jelu.
    al da mi ga serviras ko mleko ili meso - teraj se.

http://vukajlija.com/od-soje/622186

15. ja pravio svoj tofu dok sam bildovao, pročitala budala da tu ima gomila proteina, dva dana se mučio sa šerpama i loncima i napravio 300 grama nečega što izgleda kao sir, smrdi kao klanični odvod, a ima ukus približan smradu - kad podrignem u društvu izgleda kao da sam se usrao

ali mleko je OK, ipak...

16. e al kad kazu tofu, to je sir od soje, tu mi dodje da bijem.
    sir mora da smrdi na neki nacin. da je pokvaren maaaalkice bar. to dobijes od mleka.
    od soje dobijes zvakavu masu bez ukusa, koja je ukusna samo kad je turis u neko azijsko jelo sa 50 zacina, od kojih, 90% njima ne znas ni ime. onda dobro dodje malo da razbije ljutinu.
    al kad mi ga serviraju ko sir...

17. ono belo od soje sto ga neki zovu mleko, je ok, slazem se. ne u kafu, ne uz dorucak, al recimo kad mu sunes neku cokoladu, i zasladis ili tako nesto, bude kul.
    ALI NIJE MLEKO

18. Jebo ti to ako ne mogu da pijem čisto. Majku mu, ako mi treba sto đinđuva i aroma da ubijem to, bolje ga ne piti. Tofu srećom nisam probao, ne volim ja te stvari, samo prirodno, da je paslo pod ručnom po mogućstvu.

19. ma nije los tofu, ako ga stavis negde gde je namenjen da bude, tipa:
    http://www.smallwalletbigappetite.com/wp-content/uploads/2010/08/Tofu-Curry-cooking.jpg

kad tajlandjani vide nas da jedemo sirovi tofu, otprilike je osecaj ko kad bi ti vido nekog kineza da jede sirove tikvice, kusa brasno ili gricka pasulj. nece ga ubije, mozda je i zdravo, al daaaaaj...

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.