Разноразно питање

1. Jebote, farbala sam milion puta do sad i ovo mi se nikad nije desilo.

Normalno, vidiš kolka je vlaga ovih dana, isparavamo se svi ko pokisla šiljež.

2. Fen u ruke i duvaj vazduh u vrata. Malko da daš paprike

3. Ako si boju na nitro bazi razredila uljnim razređivačem ili obrnuto oće to.

4. Da to čudo možda nije bure? :)

nije brate bure,neko cudo koje je kao xxxl balon :)
    isti je taj oblik.

5. A ne ne
    Ako roka obrnuto uljana + nitro razređivač = brže sušenje

6. Stakleni balon jebogati, ali bure je zakon, da radža povuče malo boje i šmeka.

7. Био сам нешто болестан задњих пар дана, имао и мало повишену температуру, данас ништа од тога, једино ми изашла нека алергија као милион ситних бубуљица по леђима и раменима, које су у боји коже ал се осете под руком или ако се баш загледаш. шта то може да буде

8. ај да претпотавимо да није губа, куга, шуга, рак и богиње, шта би могло да буде осим тога

9. Ovčje boginje, pazi se, oće u tim godinama da otpanu jaja od toga.
    - averedž srb

10. Idi kod lekara, ne zajebavaj se sa tim jer se obično problemi sa unutrašnjim organima manifestuju takvim nekim ospicama i ostalim.

11. stenice su te izujedale pa imas alergetsku reakciju
    jbt sta si nasao ovde da pitas sta je idi kod lekara

12. @
    Ketaminčić,ne znam kako ovo da ti kazem,ali umreces polako i bolno

13. jel ima neko link za LŠ?

14. Aha
    http://gofirstrow.eu/

Eno ti dole real-atletiko, ima desetak strimova, većina radi.

15. Месец дана ми већ трни шака јебена, и то само један део, од врха малог прста па скроз доле до зглоба. Јел има нека маст или слично да се маже, не могу да идем код лекара, плашим се ?

16. Ketaminčić, u pitanju je viroza odnosno osip izazvan virisom. Meni je to počelo da se pojavljuje kada sam imao 25 godina i od tada svaki grip i slična sranja završavam osipom (u mom slučaju po grudima stomaku i podlaktixama). Ponekad i nisam svestan da sam zakačio virus (samo se osećam umorno i "slomljeno") a sledećeg jutra vidim osip i tako saznam o čemu se radi.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.