Разноразно питање

1. Ponavljam pitanje od nekidan, jel sa vukajlije lik koji vodi na fejsu grupu kucamo na vrata zaboravljenih asova" a koji u zivotu nije pijan raspravljao o fudbalu i koji je pisao natarzaniji tekst o deset najboljih napadaca koje smo gledali, klasičan nemač pojma?

2. Salabe malopre i ja pitah na podeli sa vukajlijasim. Bio je onak snimak sa vebom pa nista. A sto odvratan onaj sto mu mozak iscureo

3. Što ste banovali Makaronca kad je onaj sajt već linkovan ovdje, još davno? Bez ikakvih sankcija, naravno. Još se raspravljalo na 2-3 strane o sajtu.

4. Meša, aj prepričaj, mrsko mi čitati, kontam da je niđe veze sve.

5. Sunce te jebalo, ispade ja prepis'o od Boxera, hahaha!

6. Što ste banovali Makaronca kad je onaj sajt već linkovan ovdje, još davno? Bez ikakvih sankcija, naravno. Još se raspravljalo na 2-3 strane o sajtu.

7. Zato što na sajtu ima đece. Koje gledaju i lajkaju samo postere i reakcije. I zamisli dođe njihov babo i riješi da na temi Podijeli sa Vukajlijašima iskaže svoju zahvalnost što su mu đeca okupirana trivijalnim humorom i splačinama raznih vrsta i naiđe na link đe neplatiša vrši umorstvo čovjeka taksiste. Taksirat je to...

A sajt obiluje polugolijem ženama u pičku materinu i prozivkama sa tribina.

Neka uvede kaizne da svi ka na Fejsbuk moraju naves svoje godište rođenja al da ga mogu sakrit ako žele, manje đece - ljepša zabava. Navođenje datuma bi bilo obavezno i za novoregistrovane i za stare članove, ko ne pošalje datumne može na sajt.

Skrenuh malo s teme al odbanujte čoveka, napisao je o čemu se radi, što jes jes, a neka se otvori tema NSFW i tu da se kače takve stvari ko voli da gleda.

8. Nema na čemu, svako dobro tebi i tvojima!

9. Хвала слепи!

10. Šta je sa serverskim satom na "Vukajliji"? o.O
    Sve mi je izmešao poruke, vreme defki i slično...

11. kad ćete više u kurac da popravite ovo sranje sa vremenom?!

12. Da si tražio isplatu sad bi karao kurve na maldivima lolo

13. U duhu cele ove zbrke sa Makaroncem. Prvo da kazem da se slazem da je potpuno idiotski sto je decko banovan,a drugo:

Banujete coveka zbog toga sto navodno ,,ljudima moze da zasmeta" taj link i da se zgade, e onda se milion tih istih ljudi pobuni i kaze da im ne smeta i traze da se odbanuje. Da ne ponavljam sto je decko naveo sta je u linku i vi ga ipak ne odbanujete! Znaci, moderatori navodno zastupaju interese korisnika i kada se dokaze da njegov ban nije U INTERESU korisnika, vi i dalje terate po svome, pa kome vi onda to ,,cinite" sto ste ga banovali???

Malo sam skrljao sve ovo na brzinu, ali shvatate sta sam hteo da kazem...

14. http://i.imgur.com/3nIYYNr.png
    piše mi ovo i ne mogu se ulogovati na račun. ima li neko iskustva sa ovim? juče se logovao preko telefona i pisalo mi da imam 73.352,32 eura. niđe veze naravno, i sada se ne mogu nikako ulogovati.

15. Trebao si da probas isplatu, mada bi verovatno videli gresku.

16. piše mi ovo i ne mogu se ulogovati na račun. ima li neko iskustva sa ovim? juče se logovao preko telefona i pisalo mi da imam 73.352,32 eura. niđe veze naravno, i sada se ne mogu nikako ulogovati.

Са' ће те ухапсе. Бежи у Венецуелу.

17. mentole, to ti je onaj bonus od bet-at-home, prikuplja se svakog dana i deli se (navodno) random. Uvecava se fond svakog dana ako se taj clan ne uloguje tog dana na nalog...

18. U duhu cele ove zbrke sa Makaroncem. Prvo da kazem da se slazem da je potpuno idiotski sto je decko banovan,a drugo:

Banujete coveka zbog toga sto navodno ,,ljudima moze da zasmeta" taj link i da se zgade, e onda se milion tih istih ljudi pobuni i kaze da im ne smeta i traze da se odbanuje. Da ne ponavljam sto je decko naveo sta je u linku i vi ga ipak ne odbanujete! Znaci, moderatori navodno zastupaju interese korisnika i kada se dokaze da njegov ban nije U INTERESU korisnika, vi i dalje terate po svome, pa kome vi onda to ,,cinite" sto ste ga banovali???

Malo sam skrljao sve ovo na brzinu, ali shvatate sta sam hteo da kazem...

DOKLE OVO GOVNO SA VREMENOM??? BACI ME NA SURNJAESTU STRANU!

19. Zna li neko kako da popravim ovo? Pojedini sajtovi rade super, dok ostali rade ovako:
    http://i.imgur.com/8d0EyvP.png

20. Nije da se razumem, al moguće da kad ti je slab net, da ti se to desi. Tipa server ti šalje u paketima info. i deo po deo ti se očitava, a kad ti je slab net (kad pukne), ostane na tom, i on ponovo pokušava da preuzima sa servera info, i vrti dok ne uspe.

Nekom mojom zdravom logikom, i skromnim znanjem.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.