Разноразно питање

1. Dobar je net. 6 megabita ili cega vec.
    Zaboravio sam da kazem da je ovako sa kompa, a sa laptopa super.

2. Reinstaliraj hrom. Šta znam.

3. ДАЛИ ЈЕ ЈЕБЕНО МОГУЋЕ ДА ЈЕ КАЈЗЕН ПОПРАВИО ОВО?!?!?!?!?!??!???????!!!

4. oebs popravijo
    da sjebe vučića

5. Kakav je ovaj novi browser torch vidim da se reklamira baš na dosta sajtova

6. замолио бих модератора који ми је обрисао последњу дефиницију ( http://vukajlija.com/nasledjivanje-potencijala-za-ostavljanje-potomstva/701489 ) да ми се јави овде или на пвт. нисам од оних који кењају за обрисаном дефком, нити ме боли курац за ту (или скоро било коју моју) дефиницију, али сам револтиран из других разлога.

7. Ja sam je obrisao jer je u pitanju plagijat mnogo puta objavljivan. Evo npr. ima i na FB statusima https://www.facebook.com/SundjerBob.page/posts/157316574279478

Što se tiče drugih razloga za revoltiranost, možeš ovde, a možeš i na PVT. Nemam ništa protiv.

8. ок, хвала. онда заборави на револтираност. нисам тражио по нету, тражио сам на вуки само. а и није моја мисао, већ мог цимера (очигледно није ни његова). само сам га питао смем ли да дефинишем на вукајлији...
    извини. и оправдано обрисано. И НИСАМ ПЛАГИЈАТОР (само каткад прибележим мудру мисао људи из околине који се не баве интернетима) :)

9. ne mislim da si plagijator, zato nisam ni stavio link, misao je starija i od tog statusa - prepoznata mi je bila pa sam guglao tek da imam neku potvrdu za brisanje, ni ja ne znam odakle je originalno potekla

10. zbog koje bolesti se koriste Akineton i Moditen(zajedno) injekcije ima li iko da mi moze rec molim vas

11. Pa guglaj, vetovatno ima negde.

12. Ovaj lijevo se koristi za parkinsonovu a ovaj desno za sizofreniju znaci osoba dobrih 27 god ja mislim ili 25 ne znam prima obadvoje i nema nidje da mogu nac zacem se koriste za koju bolest kad su zajedno mislim ova sto je poznajem nema znakove parkinsonove da ja znam

13. Брате, то су зајебане болести, не капирам зашто ти треба та инф али мислим да Вука баш и није место где ћеш добити ваљани одговор.

14. Sindjelic88

U duhu cele ove zbrke sa Makaroncem. Prvo da kazem da se slazem da je potpuno idiotski sto je decko banovan,a drugo:

Banujete coveka zbog toga sto navodno ,,ljudima moze da zasmeta" taj link i da se zgade, e onda se milion tih istih ljudi pobuni i kaze da im ne smeta i traze da se odbanuje. Da ne ponavljam sto je decko naveo sta je u linku i vi ga ipak ne odbanujete! Znaci, moderatori navodno zastupaju interese korisnika i kada se dokaze da njegov ban nije U INTERESU korisnika, vi i dalje terate po svome, pa kome vi onda to ,,cinite" sto ste ga banovali???

Malo sam skrljao sve ovo na brzinu, ali shvatate sta sam hteo da kazem...

Ma kakvi Sindjelicu, vidiš da maksimalno kuliraju. A i nema veze, 3 dana su, nije puno, a i ne zavisi mi život od ovof sajta pa je sve ok :)

Nego, samo da im poručim, da ću ja opet nekad ako bude kakav ok link, ostaviti na temi "Podijeli sa vukajlijašima(određenim)" uz deskripciju, pa nek opet banuju ako im je gušt, neka banuju. Dosta je Vučićeve cenzure!

15. Ala kenjaš oko trodnevnog bana, a imaš regularan dupli s kojeg normalno dolaziš. U stara vremena bi te Surovi banovao na godinu dana na svim nalozima...

16. Ma ne kenjam toliko oko bana, koliko će se ovo u budućnosti nastaviti raditi. Ako ja opet objavim nešto ovakvo, vidjeće prošli ban i naravno dobiću minimalno 10 dana, ili neko drugi koji objavi nešto kao što sam ja.
    Cilj mi je da se omogući podjela ovih stvari bez slabo argumentovanog bana. Znači sad, niko ne može da podijeli nijedan link sa ovom tematikom? Jer ipak, to nije slika na forumu ili video, već samo link sa opisom stvari.
    A i kao što vidim, nikome nije zasmetalo, osim tom moderatoru.

17. Ne zna šta da ti kažem. Nisam video link, ali verujem tom moderatoru jednako kao i sebi. Postoji izvestan ivo problema koji se javljaju sa potencijalno lošim linkovima na forumu jer je forum vidljiv i onima koji nisu članovi. Za razliku od prethodne verzije na četu više nije zabranjeno jer sem nas niko ne vidi čet, ali forum je i dalje dostupan svima, a to pretpostavlja i maloletna lica. Priznaćeš da nam ne bi odgovaralo da nečija mama nazove Vučića i kaže "oni pederi na onom sajtu okačili video samoubistva a moj sin od deset godina više ne sme da spava noću sam" - što je sasvim moguće jer botovi ionako drže sajt pod prismotrom.

18. što je sasvim moguće jer botovi ionako drže sajt pod prismotrom.

ЕЕЕЕВВВОООО СЛИКА ЗА СВАКОГ ПО ЈЕДНА АААААААА
    http://www.youtube.com/watch?v=_ft-EuP5qa4

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.