Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Ovo što Hipnos kaže, protest da, ali na ulicama, ispred Vlade, ili gde god, ali blokadom nastave sprečavaju se oni koji žele da slušaju predavanja, a imaju pravo na to, realno... Ja sam bila na protestu 14. oktobra, ali sad se ne zna ko pije, a ko plaća, ko je glavni na Plenumu, ko to sve organizuje, itd.
Који ш курац на предавањима, кад ти буџет зависи од просека и отворено ти кажу - нећеш мастерисати!
Смарају са блокадом више, подивљао сам скроз, хоћу да имам обавезе. Поштено је да се услов врати на 48 еспб, јер 60 никако није поштено. Поштено је да се смањи школарина јер износи 120 хиљада и претворила ме је у просјака и гребару. Опет, сви знамо да ће се ствар завршити тако што ћемо ДОБИТИ КУРАЦ.
Ова друштво нагиње ка још већем раслојавању, где ће одређена мања група бити потпуно доминантна, те ће имати све могуће привилегије, нпр. у виду образовања, боље здравствене неге и слично. То је пут кроз који пролази већина држава у свету, незаустављив је, финална победа капитализма. То можемо назвати новим светским поретком, како год небитно је. Оно што је битно је да ми то не можемо да спречимо осим неким драстичним побунама на глобалном нивоу, где би опет много људи страдало.
Burzume, ko nas su recimo dozvolili da svi sa 48 bodova budu na budžetu, tako da rangiranje pada u vodu i od toga nije bilo ništa, digla se frka za džabe. Ne znam kako je kod vas, izgleda da svako radi šta hoće. Školarina za Filološki jeste 120 000, što je previše, jer se u fakultet ništa ne ulaže, tečni sapun u wc-u smo dobili ove godine, da ne pričam ni o čemu drugom... Kome idu te pare? Naravno da niko neće odgovoriti...
Što hoćete da idete u školu kad ste siromašni?
Što hoćete da idete u školu kad ste siromašni?
Iskopaj grob i lezi.
jebote Lucija znamo da si dupli. kako te ne smori...
+1
Šta je sa onom Facinom temom od sinoćke, jebavanje keve, tako nešto, je l' obrisana?
http://vukajlija.com/forum/teme/35588-mamu-vam-jebem-seljacku-ja
živa
Kurac živa. :(((((
Trebalo bi da počnem neki novi posao sa nekakvom trgovinom ovde u Luksemburgu(ovde živim, inače).
Hajde da čujem da li iko zna neku firmu koja proizvodi nešto pametno i koja je dovoljno ozbiljna da može da svoju robu ili usluge plasira po Lux, Belgiji, Nemačkoj, Francuskoj i Holandiji.
Mislim, nemojte samo da mi pominjete maline, kajmak i rakiju...mislim na neke industrijske proizvode koji nikako ne spadaju u prehrambene ili na neke normalne usluge...ne seksualne. :-))
Svaka normalna ideja dobrodošla! :-)
Курд, има нека наша фирма, просечно успешна, прави делове за приколице. То је нормално и прво ми је пало на памет. х)
Колко треба веровати овим онлајн IQ тестовима?
Ne previse. Mozda ti da neku predstavu o tome u kom si rasponu, ali to je sve. Govna su.
ja sam ih nekada davno radio nekoliko, djeluju mi kao raznorazni testovi iz časopisa. različito mi pokazivali, ali, nije ni svaka inteligencija ista. mislim da je jedini pravi test onaj koji organizuje MENSA, mada ga nikada nijesam radio.
Ја, ја... То само психолози и ти курци могу да закључе. Ови могу да те наложе да си Никола Тесла...
Kolko Koka koli treba da izvjetri (od trenutka otvaranja)?
Изветри о'ма.
Да ли сте га некад избацали на Ријану? Али ИСКРЕНО!
http://wannabemagazine.com/wp-content/uploads/2011/05/rihanna_red_hair_1920x1440.jpg