Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Kako se troluje fejsbuk?
El Loco jel na njega misliš? http://www.srbijanet.rs/images/stories/zdravlje/slike1/slike/gladna-deca-1.jpg
Odbio ih je jer ne voli italijansku hranu.
Zvao se Žorž Junior Vea inače sin Silvia Berluskonia koga je Žorž senior ostavio da gladuje u Liberiji kada je otkrio da nije njegov sin već Silvijov. Nadam se da sam ti pomogla :*
Isto kao i Vukajlija, samo je tamo lakše zbog ziljavih kretena i odsustva moderatora.
Kako mogu ti fudbalski klubovi da trguju ljudima?
Колико хиљада папирних ждралова (<3) треба да се пошаље Каизену да би подмазао мало сервер? М?
Jedno pitanje za pravnike i sve koji se razumeju u zakon - Da li je moguće da ako se nastava na fakultetu ne održava trećinu semestra zbog blokade, taj semestar poništi ili nešto slično, odnosno, da ne može da se završi ta školska godina, jer nije odrađen pun fond časova?
Ово и мене занима.
Логички би требало да може иако сам ја електричар :)
Реално, пуче им курац, није то средња школа. Тако да, не.
Hipnos, imate li predavanja? Kakva je situacija kod vas?
Pitam za ovo, jer sam čula da to može da se desi, a nisam upućena u zakon o obrazovanju... A da državu baš briga, to je istina, danas je stiglo obaveštenje iz Ministarstva prosvete da fakultet sam reši problem sa blokadom, što nije izvodljivo.
Наша катедра одудара, имамо каткад. :Д
Чек, ваша катедра још подржава?
Ne podržava, sad je i zvanično na sajtu napisano da dođemo svi sutra na predavanja, a tek su danas održana 2,3 predavanja u jednoj učionici, ostale su blokirane. Ja otišla da izvidim situaciju i upala usred rasprave, šou program bio :)
Само митингујете нерадници!!!11 х)
Омм, да ли је могуће? Обустава и скидање барикада са наших блаженопочивчих факултетских двери?
Верујем. :)
Fora je u tome što blokada i dalje traje, ne odustaju od zahteva, ali sad fukultet udara kontru i što više studenata dođe na nastavu, manje su šanse da ovi ispred učionica spreče da se ta nastava održi, tako nekako... Nemam pojma, 2 dana provedoh na šalterima oko upisa, danas ostadoh do 9 tamo slušajući sve iste priče u krug, ludnica...
Дуго је и трајао status quo, реално.
Upravo to... Ne može ni ovakvo stanje trajati večno, mora se nešto rešiti, verovatno i na nečiju štetu, al' kad su svi bili zadovoljni? Nikad...
Нисам љубитељ тих скупова и протеста, али сад реално има због чега да се буне/бунимо. Ем што уводе јебено рангирање по просеку, ем што неће да врате апсолвентски рок, чиме су утерали огромну карину свакоме ко оће на мастер.
Заправо, већина подржава протест (јер је апсолутно опшравдан), али не и јебену блокаду.
Код нас ништа од блокаде, јебем им мајке. А морамо на предавања, све бодују курве!