Разноразно питање

1. mama je kriva sto malom detetu na forumu da visi daje...

2. Pa treba uvesti nemogućnost gledanja foruma bez registracije i poena, većina foruma to ima i gotov problem.

A jebiga sad, kad bih gledao ko sve gleda forum, realno ništa ne bih ni pisao. :D

Evo linka, pisao sam juče za njega i kako sam objavio.
    http://vukajlija.com/forum/teme/20068-podijeli-sa-vukajlijasima?strana=1211#post_2827891

P.S. čak je bilo i na tv-u

3. Da se vratim na moju izjavu, seti se samo kako je prošao Eddie. Zbog njegovog rutinskog pitanja i forumskog zezanja dospeli smo u Kurir kao sajt koji propagira upotrebu droga. Šta misliš šta bi nam sad uradili?

4. kada bi kajzen uveo 16+ ili tako nesto na forum,svaki taj problem bio bi resen...dobro za edija ne bi,jer je ono sto je on uradio ravno ostavljanju lerdijevog broja na forum

5. VUČIĆU ALEKSANDRE POPUŠIŠ MI KURAC SVOJOM PIČKOM

6. sta je na kraju bilo sa Edijem? Jel se ucviko pa ne dolazi ili mu brani keva? lolo

7. Ma malo i pretjerujemo po pitanju cenzure na sajtu, pa sve prelazi u paranoju.

Drugačije bi bilo da ovo kačim na forum sajta "Obdanište Srbije" ili "Trudnice, saveti i nega".

8. VUČIĆU ALEKSANDRE POPUŠIŠ MI KURAC SVOJOM PIČKOM

nasmejah se na ovo mnogo više nego što je trebalo hahahhaa

9. ali verujem tom moderatoru jednako kao i sebi

Nemoš polaziti od ljudi da su savršeni dok se neispostavi da je drugačije, obiće ti se o glavu.
    Nas 10 popismo ban zbog gole žene na četu. U 02 ujutru. Em niko čet ne vidi em sitni sati za koje je rečeno da lagano mož da se postavi šta oćeš pogotovo u to vreme.

10. Ma malo i pretjerujemo po pitanju cenzure na sajtu, pa sve prelazi u paranoju.

Nije samo do nas :)

Nemoš polaziti od ljudi da su savršeni dok se neispostavi da je drugačije, obiće ti se o glavu.

Ja nisam implicirao da sam savršen, samo da čoveku jednako verujem kao i sebi :)

11. Dajte tu golu žensku da narod proceni da li je slika za ban.

12. Серете са тим "доласцима из оффа" на форум јер једва да долазе ови регистровани.

13. jebo ga ja

Može li mi ko pomoći oko kupovine tv-a, treba mi 3d smart 40-42 inča dakle da sadrži sva fensi sranja koja neću koristiti. Na šta da obratim pažnju jer kad uđem u prodavnicu obaspu me informacijama o procesorima, nekakvim adapterima, transformatorima ili čime već? Svaki je navodno HD ali mnogima je slika razvučena, od čega to tačno zavisi?

14. Miloše, postoji nešto što se zove Linden metoda, koristi se u slučajevima kad imaš napad panike, fobije ili anksioznosti kao i kod hronične depresije. Sastoji se od diverzione taktike i skretanja pažnje kako bi mozak zaboravio na samu bolest ili napad panike.

To ti je Zoran Kesić trenutno, nekad su bili Indeksovci.

15. Да ли ови муслимани са српским презименима исто имају трип да су бошњаци?

16. Enemi, imaju. Pitaj towelia ako meni ne verujes ili proyectanta.
    Bruce, hoces da kazes da je kesic sout park pelcer ili te nisam dobro razumeo? I jel mislis da je stvarno on dao onaj intervju?

17. А како се осећа онда неки Хаџић муслиман, кад је Хаџић србин ратни злочинац?

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.