Разноразно питање

1. jednom sam se sam osisao i izgledao sam ko sveti sava i ortaci su me tovarili za to i nikad se vise ne sisam sam

nikad se vise ne sisam sam

e jebiga...

2. Haha, RČ zabija u rč. Kakav rčsepšn!

3. ne secam se za tu sliku,al jednom sam se sam osisao i izgledao sam ko sveti sava i ortaci su me tovarili za to i nikad se vise ne sisam sam :)

Stvarno? Ali stvarno, ne zezaš me, pošto nekad ne mogu da razaznam. :D Ako je stvarno, kopkalo me to tako baš neko vreme, al' nisam znala kako da te pitam, svaki put kao krenem, pa stanem... Xexe, kul si ti lik, Savo, xexe.

4. ne zezam te...jos sam tad bio mrsav i imao izduzeniju glavu+frizura ona polupecurka=rastko

5. ne zezam te...jos sam tad bio mrsav i imao izduzeniju glavu+frizura ona polupecurka=rastko

Bilo mi je čudno kako niko nije primetio. ♥♥♥

6. sisao sam se sam i ove godine tj hahaah
    imao sam ogromnu kosu i siske jebene i ortak bio kod mene,smasrale me siske prelazile mi preko ociju,ja uzeo makaze i kantu i bez ogledala,icega,samo cap,cap,ortak se davio od smejanja

7. al iznenadjujuce dobro je ispalo...

8. Ма серем и ја, не знам шта пишем, контам да имам температуру и лосхе ми јебежга.

9. sisao sam se sam i ove godine tj hahaah
    imao sam ogromnu kosu i siske jebene i ortak bio kod mene,smasrale me siske prelazile mi preko ociju,ja uzeo makaze i kantu i bez ogledala,icega,samo cap,cap,ortak se davio od smejanja

to je ona fotka na krevetu sa fotografija, neko je bio postavio link na nekoj temi. kacam ugledala oma sam rekla vidi ga rastko jebote bilo bi kul da nabaviš onu mantiju što ga crtamo u osnovnoj sa onim krstovima i prste onako staviš kao hahaha

10. A U POZADINI ONO NASMEJANO SUNCE HAHAHHAHAHAHHAHAHHA

11. nisam se tad sisao sam,to je bilo par meseci ranije,u medjuvremenu sam otisao kod frizera,iako mozda ne deluje tako lolo

12. YeahBatch

Ма серем и ја, не знам шта пишем, контам да имам температуру и лосхе ми јебежга.

Sve si ok rekao, a sad što neko drugi nema to mišljenje pa ti nabija na nos da tvoje nije tačno, to samo ignoriši.

Ono za čeličenje je tačno, znam iz ličnog iskustva. Imam prijatelje koji krenu da povraćaju kad vide nekog drugo da povraća. Tako bio slučaj guši se čovjek, povraća, komirao se u nesvjest ode i svi se kao zgrozili i jedini ja zavukao ruku u usta da jezik pridržim. Posle ga ja lično okupao, očistio i namjestio u krevet da spava. Pun mi je kurac tih ljudi koje se na sve zgrožavaju, takvi bi te na liniji ranjenog ostavili i otišli u kasarnu da povrate.

13. nisam se tad sisao sam,to je bilo par meseci ranije,u medjuvremenu sam otisao kod frizera,iako mozda ne deluje tako lolo

A bradu još imaš? Dok god je brade, živ je Rastko, umro nije. ♥

UKUCALA SAM HEPI SAN, ASAM SE PRESTRAVILA SAD VIDI GA HAHAHHAHAHAH KAKAV KRIPER
    http://static9.depositphotos.com/1000254/1139/v/950/depositphotos_11397209-Happy-sun.jpg

14. na mene to ne deluje tako
    gledao sam svakakve filmove i snimke bolesne...al opet jedne veceri kada sam cuo neko tesko mucenje i urlike kombinovano sa zvukom lanaca iz nekog podruma,bilo je jezivije od bilo kojeg snimka

15. sm,plasi me ovo sunce

16. i mene, prejezivo
    rastko, ajde stavi ono sunce tvoje haha

17. necu,odgovara mi da sam bez avatara,prijatnije osecam se

18. krv ti jebem kakvo je ovo sunce.
    da li neko zna dobar sajt za učenje engleskog? neki malo napredniji?

19. krv ti jebem kakvo je ovo sunce.

sunce jeza lolo

necu,odgovara mi da sam bez avatara,prijatnije osecam se

aaaaaaaa hoću sunceeeee, napravi mi prozor u kući, rastko da mi sunca uđe a ne dizbacujem mrak kofama

da li neko zna dobar sajt za učenje engleskog? neki malo napredniji?

uf, ne znam sad većina su sajtovi za neku školu, ovo ima
    http://esl.about.com/od/advancedenglish/
    tu su uvek i knjige na engleskom xexe, toe taj humor (ne ozbiljno, koristi dosta)

20. knjige? stvarno? slova slike i ti fazoni?

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.