Разноразно питање

1. da, zamisli ti to. imaju onako baš puno reči u njima. moje prve ingliš ''knjige'' tamo negde sa trinaest godina su bile morrowind lore haha kakav nolajf

el valja išta onaj sajt što sam ti postavila? nadam se da ima neke koristi od mene, mislim njega.

2. sad gledam ima dosta stvari, dok nađem šta mi treba.
    knjiga mi služi za vežbanja, trebaju mi neka objašnjenja. hvala smorko <3

3. nadam se da ima na čemu, mislim kao fora da ipak ti bude koristan sajt i onda kao ima na čemu.... ha, ha..... ha?

4. jel sa svima govoriš kao da su kompletni idioti ili samo ja imam tu nečast?

5. A realno da ste vi kaizen baš bi se zanimali za 50 do 100 likova na četu i forumu.

6. Pazi, kuratoru, najbolje ti je da nađeš neke knjige ili onlajn kurseve pomoću kojih japanci uče engleski, em mora da su jako dobre čim ga japanac pomoću njih nekako savlada, em ćeš prvo morati da naučiš japanski a posle njega će ti engleski biti pičkin dim.

7. nadam se da ima neke koristi od mene, mislim njega.

našlo bi se

8. jel sa svima govoriš kao da su kompletni idioti ili samo ja imam tu nečast?

Ma, to ti je moj pokušaj humora, objasniti lošu šalu, da kao ispadne još lošija, pa onda kao smešnija (jer je preočajna). Zato onaj znak pitanja na kraju poslednjeg ''ha''. Većina ljudi se nasmeje, sad mi se čini da je verovatno iz sažaljenja. lolo Zašto pričam ovo? Ne teraj me da pričam više i upetljavam se, molim te. Batali da sam išta rekla posle onog sajta za sajt i nade da će biti koristan. Sve najbolje sa inglišom! :)

9. Ne teraj me da pričam više i upetljavam se

to je i bio plan :)

Sve najbolje sa inglišom!

hvala trebaće mi jerbo mi je sutra ispit lolo

našlo bi se

haha vid ti brusa, ja mislio on one neki fin čova kad ono međutim...

10. Je l' moze neko da prepozna koji je font u pitanju?

http://oi59.tinypic.com/33nyiw3.jpg

11. U do jaja, hvala... :)

12. Ono za čeličenje je tačno, znam iz ličnog iskustva.

Nema tu celicenja Makaronac, nismo mi nikakva legura, vise smo kao zgrade, kada pukne temelj ode sve pokurcu. A svi imamo tacku pucanja.

Ja sam nekad takve stvar zamisljao ono kao na filmu, sanjas pa skocis u znoju iz kreveta, gadne stvari koje si video i doziveo, medjutim ja od svega toga NIKAD NISTA nisam sanjao niti sam ikada vise o tome razmisljao. Normalno da mozak ima odbrambene mehanizme kojima to potiskuje i posle desetak godina skoro da si zaboravio sve najgore detalje. To je tako normalno, i ja sam mu uvek bio zahvalan na tome. Ali, skoro sam osetio sta to zaista znaci.
    To je kad zatvoris oci-odmah vidis TO. Uvek i bilo gde. Nije potrebno da zaspis. Jos je gore ako zaspis onda krece sve to iznova i iznova. Onda sa trgnes i probudis i lezis otvorenih ociju jer ne smas da ih zatvoris. I molis Boga da to prodje.
    Sto je najgore NEMAS PREDSTAVU da nesto moze da te urnise psihcki, mislis da si mnogo jak, jer si svasta prosao, svasta video i doziveo. Da si se ocelicio. U stvari samo nisi bio pogodjen gde treba.
    Moj rodjak, covek je bio stena 120 kila 195 visok, rat, klanje, ranjavanje, hrabar kao buldog, "volim piti, volim zagalamit" tip, pozove ga komsija i zamoli uvece da ode do njegove kuce da vidi jel mu je sa majkom sve u redu, ovaj podje po mraku, to je sto metara dalje, i saplete se i padne na nesto, ona je posla kod njih , i zeni se Bog da joj Dusu prosti slosilo i ona tu padne i umre a on se na nju sapleo u mraku. Znaci vido je on MNOGO gpre stvari od toga. Od tada je spao na 70 kila, ne spava, ne jede i tek sad posle cetiri godine je polako poceo da se vraca u normalu.
    U sustini lepo kaze Bukovski "Ne igraj se sa ludilom jer ludilo se ne igra."
    U zivotu ima dovoljno uzasa i sranja da bi jos gledao te klipove.

13. Odakle početi u izradi jednog sveobuhvatog rodoslova...da ide što dalje u prošlost?

14. To znam...meni trebaju mesta na kojima bih mogao da tražim podatke. Arhivi, ustanove, crkve...

15. Uh, teško pitanje...zavisi u koliko urbanom kraju su ti najdalji preci od kojih želiš da kreneš živeli i koliko ima zapisanih i sačuvanih podataka. Možda najbolje seoske crkve. Meni su pre par godina pronašli tačan datum rođenja i smrti nekog pradede (strica) koji je umro kao dete od godinu dana...u opštini nije bilo takvih podataka, ali zato u crkvi u selu jeste.

16. Kostja, video sam bio pre da je neko baš iz GM izdao neku monografiju sa jako puno podataka o familijama Rudničko-Takovskog kraja, nađoh čak i moje neke pretke tamo :D Ne mogu da se setim autora sad :(
    Kapiram da ti ljudi idu po arhivima, crkvama, nekim tim mesnim kancelarijama i tako to, gde se već ostavljauju tragovi o bivstvovanju ljudskome :D

17. Nisam imao obicaj da citam
    Komentare po vestima i da ocenjujem al u zadne vreme mi zanimljivo zbog botova (Najjace kad je komentar ironija pa ne znaju dal treba plus ili minus). I primetio sam da neki komenar na pocetku ima npr 35 pluseva i nula minusa i onda za kratko vreme kad reaguju dodje na mnogo vise minusa pa me zanima jel imaju nelu slriptu za ovenjivanje ili to rade rucno?

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.