Разноразно питање

1. Zavisi prvenstveno od toga da li ima vode u čaši. A potom i od toga kako okrećeš čašu.

2. Ахахахаха даа ЧИКА БУЉА бухахаххаххаххаххаххаххаххах !

3. Zavisi prvenstveno od toga da li ima vode u čaši. A potom i od toga kako okrećeš čašu.

Најпаметнији могући одговор на ово питање, прави си интелектуалац!

4. CIKA BULJA AHAHAHHAHAHAHAHHAHAH

5. АХхахаххах ево и атифа, па деси маћори ЕЕ, буља шаље поздраве :)

6. A šta mu znači ono ''popunjen profil''?

I što biješ majku, Stevo? Ne valja to.

7. Ваљда да је попунио квоту за пријатеље, ваљда је 5 хиљада комада лимит.
    Курчење све у свему.

8. 5000 prijatelja. Mislim da je to, neam profil na fb - u, ali sam imao na Slagalici to pitanje :)

9. A ja sam mislila da je to ono kad popuniš tamo sve opcije, tipa šta si čitao, šta slušaš, u svakom slučaju neko kurčenje, da, ali nisam znala da je toliko baš ziljavo. Fala.

10. ali sam imao na Slagalici to pitanje :)

El me zajebavaš? iks de

11. Heh, pa nije to (u)krštenica... :)

12. Ali popunjen profil.... Majko kakve sve sredovečne kripere treba dodati da bi imao toliko prijatelja...

Ali Dionisio, stvarno si imao to pitanje na Slagalici? lolo

13. Ma na slagalici na Fb - u, nisam išao kod Milke Canić, pa nisam ja thunderchak.

14. На конквизтадору су још грђа, недо бог оно.

15. To Arfene, pitanja tipa "Broj dana života Josifa Visarionoviča Džugašvilija"...
    Zato sam i prestao to da igram. Mada na Slagalici su previše ret pitanja, za debile.

16. На конквизтадору су још грђа, недо бог оно.

Još mi je ''popunjen profil'' apsolutna nevera da bi neko pitao, pa čak i na Fejsu. lel

Kako je bio neki lik, neki, ali nije bio ni mator na Slagalici, pa ono lešio tamo istoriju i šta ti ja znam, i bilo neko pitanje ko je Betmenov najpoznatiji protivnik i on kao ''dalje''. Ali, mislim stvarno, brate ako si učio filmove i režisere za kviz, pa odatle bi zapamtio. Kako to tako neće da poveže dva i dva.

17. To Arfene, pitanja tipa "Broj dana života Josifa Visarionoviča Džugašvilija"...

Š. K. K?

18. Си играла конквизтадор некад?

19. Staljina, a mogli su da pitaju i koji je broj cipela njegov. Šta god hoće. Koliko sam čuo, ćale Staljinu bio pijandura teška, a ovaj se rodio s deformitetom, nije imao prst na nozi, pa cenim da nije nosio preko 43... :)

Ili te pita s koliko cm je Mihajlović dao gol protiv Fiorentine.

20. Ništa od tih kvizeva nisam igrala. :) Isto tako nisam nikad gledala ''Bolji život''. Da....

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.