U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Zavisi prvenstveno od toga da li ima vode u čaši. A potom i od toga kako okrećeš čašu.
Ахахахаха даа ЧИКА БУЉА бухахаххаххаххаххаххаххаххах !
Најпаметнији могући одговор на ово питање, прави си интелектуалац!
CIKA BULJA AHAHAHHAHAHAHAHHAHAH
АХхахаххах ево и атифа, па деси маћори ЕЕ, буља шаље поздраве :)
A šta mu znači ono ''popunjen profil''?
I što biješ majku, Stevo? Ne valja to.
Ваљда да је попунио квоту за пријатеље, ваљда је 5 хиљада комада лимит.
Курчење све у свему.
5000 prijatelja. Mislim da je to, neam profil na fb - u, ali sam imao na Slagalici to pitanje :)
A ja sam mislila da je to ono kad popuniš tamo sve opcije, tipa šta si čitao, šta slušaš, u svakom slučaju neko kurčenje, da, ali nisam znala da je toliko baš ziljavo. Fala.
El me zajebavaš? iks de
Heh, pa nije to (u)krštenica... :)
Ali popunjen profil.... Majko kakve sve sredovečne kripere treba dodati da bi imao toliko prijatelja...
Ali Dionisio, stvarno si imao to pitanje na Slagalici? lolo
Ma na slagalici na Fb - u, nisam išao kod Milke Canić, pa nisam ja thunderchak.
На конквизтадору су још грђа, недо бог оно.
To Arfene, pitanja tipa "Broj dana života Josifa Visarionoviča Džugašvilija"...
Zato sam i prestao to da igram. Mada na Slagalici su previše ret pitanja, za debile.
Još mi je ''popunjen profil'' apsolutna nevera da bi neko pitao, pa čak i na Fejsu. lel
Kako je bio neki lik, neki, ali nije bio ni mator na Slagalici, pa ono lešio tamo istoriju i šta ti ja znam, i bilo neko pitanje ko je Betmenov najpoznatiji protivnik i on kao ''dalje''. Ali, mislim stvarno, brate ako si učio filmove i režisere za kviz, pa odatle bi zapamtio. Kako to tako neće da poveže dva i dva.
Š. K. K?
Си играла конквизтадор некад?
Staljina, a mogli su da pitaju i koji je broj cipela njegov. Šta god hoće. Koliko sam čuo, ćale Staljinu bio pijandura teška, a ovaj se rodio s deformitetom, nije imao prst na nozi, pa cenim da nije nosio preko 43... :)
Ili te pita s koliko cm je Mihajlović dao gol protiv Fiorentine.
Ništa od tih kvizeva nisam igrala. :) Isto tako nisam nikad gledala ''Bolji život''. Da....