Разноразно питање

1. Šalio sam se Valdemare, nemam ja ništa protiv nikoga, nek svi žive i rade što im ćef dok time ne ugrožavaju druge.

Ja bi ovo uveo, najozbiljnije, kad pogine mlad čovek u dvadesetim godinama ili mlađi svojom krivicom, da roditelji moraju pravit drugo pošto to nisu umjeli vaspitat i novčanom kaznom ih opametit. Ajde bre tu, bijela kuga a stare boli kurac, gledaju samo u penziju da uzmu, pa taj mladi treba da ti zarad penziju jebo ga ti.

Granjka ako čitaš ovo, valja l što ovaj predlog?

2. Меша има кривично дело "Навођење на самоубиство и помагање у самоубиству" ал нисам чуо нити негде прочитао да је неко осуђен за ово...

3. A često nisu krivi roditelji, čovek valjda ima svoju volju kad napuni neke godine, pa nek živi ili mre.

4. Pomoć mi treba...TV mi ima digitalni prijem signala koga ja numem da aktiviram. Neko mi reče da je dovoljno da utaknem bilo kakvu kućnu antenu i da potražim kanale, al ne ide. Zna li neko foru?

5. kupiš nešto što se zove USB DONGLE i ubodeš u port na TV ili se pretplatiš na IPTV

6. Ај препоручите неке добре фудбалске патике за бетон. Гледао сам задњих дана да узмем најкове еластико финале 2, или лунар гато 2, али су за паркет, изгулиће се брзо. Добро би дошла помоћ и од ових са ВОСа, у чему цепате?

7. adidas mundial goal indoor. al su skupe jbg. a ako nisi u fazonu da daješ više para idi brate u prvi autlet i s vrata reci daj najjeftinije za beton taj i taj br.

adidas je maika, nike je teško sranjo

8. što mi je izbrisan poster (pričaj mi nešto prljavo)?
    tvrdim da je brisač nemač pojma
    i pozivam ga na javnu debatu kojoj ću nesumnjivo to dokazati!!

9. imaš znanja ali nemaš poster da to i dokažeš lolo

10. imam četres prilika dnevno da probam

11. зато што сте докурчили са вучићем и осталима

12. što mi je izbrisan poster (pričaj mi nešto prljavo)?

platio drugi autor da bude obrisan.

13. ti li si bač?
    onda nema šta da dokazujem!

14. ozbiljno pitam
    KO JE
    I ZAŠTO

15. odakle znam, nema groblja za postere

16. pretpostavljam zato sto je bio ekstra glup, mnogo gluplji od proseka postera koji je poprilicno glup.

17. celt druže, kolko je reket za nebrisanje kotebe (daj popus jer te cenim što si sa banije vratijo celu ciganjsku čergu)

18. dakle,
    KO MI JE OBRISAO POSTER
    I ZAŠTO

19. za tebe 20eur, sa popustom. vracam definicije sa groblja, postere ne mogu, jebi ga. garantovano ne brisem.

20. келт, ај кад му узмеш паре јави да му кажем да је немогуће вратити обрисан постер

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.