Разноразно питање

1. Е може неки Ципирипи куп, да се дефиниције пишу ципирипи језиком. Наравно, да само партизановци учествују.

2. Svojevremeno sam predložila takmičenje u pisanju definicija na slobodnu temu, pod uslovom da nigde u tekstu nema slova A.

3. Jeste smešno. Koi ste magovi humora.

4. Svojevremeno sam predložila takmičenje u pisanju definicija na slobodnu temu, pod uslovom da nigde u tekstu nema slova A.

Pa šta čekaš da organizuješ? :))

5. Шти си одми љитиш?

6. Pa šta čekaš da organizuješ? :))

I zaboravila sam na to, sad sam se setila :)

7. zna li neko u grand kazinu da li dobijem nesto kad dovedem ortaka i da li on mora uopste da se registruje da bi usao ili ima neka privremena ulaznica ?

8. dobijes izbacaj jer ni on nema 18

9. Армине, доведеш ортака и добијеш 500 поена на картицу, наравно мора да се региструје, не постоји привремена улазница. Баш сам скоро био па ето из прве руке

10. i ovaj dobijo kurac

11. nece picka da se reg , ja odo da se kockam a on nek se jebe hehehe

12. Е да, ако доведеш још неког добијеш и бесплатан купон за пиће. Не, не можеш да наручиш вискеу

13. ma bio sam znam nego da iskoristim ovo

14. Director
    Опроштено.

šta kurac oprošteno

POPUŠI MI KURAC ZA TO KVAZIMODO
    nemoj me brukaš tračaro
    nego mi vrati ban

15. ajde debeli
    vrati ban
    nemoj si pička

ostaće mi u CViju da me odbanovo đembeli alkos
    pa de ću od bruke

aj budi drug

16. зар ниси реко да ме игноришеш?

17. zna li neko u grand kazinu da li dobijem nesto kad dovedem ortaka i da li on mora uopste da se registruje da bi usao ili ima neka privremena ulaznica ?

Укинут је тај бонус који је раније био, раније си добијао 2 сома. Сада добијеш 2000 динара које мораш да потрошиш на апарате.(слот и то)

18. зар ниси реко да ме игноришеш?

jesam (imaš plus za ovo što precizno vodiš evidenciju. biće od tebe ozbiljan seoski čata. stvarno mislim, i pofaljujem )
    nego, ako već oćeš da citiraš, evo ti puno bolji citat

na svakom putu, zanemari mu značaj pri carskoj ideji o njegovoj gradnji, i lokalnu misao o prohodnosti, dok traje, postoji povod da od života napraviš račve....

poezija, a kvazimodo?

eto, slažemo se

a sad i proza

JEBEM I TEBE I TVOJE DOUŠNIKE SA PRIVATNIH OKUPLJANJA, PONAVLJAM PRIVATNIH, I TVOJU SEOCKU AMBICIJU DA BUDEŠ NEKO - SPLEKTAREĆI, CINKAREĆI, PUJOŠUTKUJUĆI,...

heheheheh, ti kao ne voliš đovaka
    hahahahahhahahaha

ko što rekoh
    u zdravlje đana

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.