Разноразно питање

1. paninaro,

Moderator na Vukajlija.com te je banovao na 2 dana.

Razlog: смем

Moci ces da se ponovo prijavis idi na sajt 21.06.2014. 13:43.

Pozdrav,
    http://vukajlija.com

xexe, vidi razlog bana

2. Hteo je da napiše "спем", hehe.

3. Nisam nasao po netu pa ajd da pitam. U ovom "sportskom" pikadu krecu od 601 i cilj je da dodju do 0, ali sta ako neko slucajno "prebaci" nulu tj. ode u minus?

4. Vraća te na koliko ti je ostalo kad si počeo zadnju ruku.

5. Hvala, znaci nema pobednika dok neko ne dobije "izlaz"...

6. Zar nije igra 501? I valjda ne možeš da odeš u minus, nego ostaješ na toliko poena na koliko si bio pre bacanja, tj baš moraš da pogodiš taj broj koji ti treba za izlaz

7. A i moras da pogodis spoljni krug, sa duplim brojevima.

8. Ma ima 301,401,501,601,1001. Pa to ne odes u minus samo ti ne racuna poene posto nisi pogodio za izlaz, ali kad bi racunalo otisao bi u minus.

9. Nemojte lupati. 301 501 ili kriket je samo vrsta igre. Sve je na istu foru, moraš broj u glavu.
    67 ti ostalo, moraš fazon 20x3 i 7. Ako udarš 20x3 i 8 vrača te na 67.
    Da se tako plastično izrazim.

10. Ne mora Rabine, ima više načina završetka igre, može da završi ako pogodi taj broj koji mu je potreban da spusti na nulu ili može tako kako si ti rekao, u zavisnosti kako se dogovore pre početka. A partiju je uvek moguće završiti ako se pogodi baš centar mete.

11. Duksone, nema centar veze osim ako ti nije broj koji je zadat 50.

12. извини нећемо да се вређамо сви смо ми другови овде :;(
    http://www.youtube.com/watch?v=Q2vWVskS4rE

13. Bohore, ima veze, mislim da je zvanično pravilo da iz igre možeš da izađeš ako pogodiš strogi centar, a ostalo ti je 50 ili manje do kraja

14. Jbg onda moja greška, ja za to čujem od tebe sad.

15. To jedino po dogovoru inace mora ovako kako boxes rece.

16. Mora kako je Boh rekao osim sto je moguce da pobedi onaj kome je ostalo manje poena u slucaju da je igra ogranicena brojem bacanja. Al to zavisi od izbora igre, za 501 mislim da je ograniceno na 15 serija bacanja.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.