Разноразно питање

1. "Kakvi budemo sutra, bićemo doveka" Miloš Obilić
    28.06.1389.

Šta treba da nije u redu s tobom da bi ovo izbacio kao status na Fejsbuku?

edit: ja sam n00b

2. sve nesto mislim da treba da te boli kurac za takve gluposti.ko je sta kome na fejsbuku napisao.

3. Прељеп пост одиста, за истетовират на подлактицхи обаweзно

4. U pravu si, upravo sam se zapitao šta nije sa mnom u redu kad ovakvo pitanje postavljam.

5. ne znam sta mi sa komsilukom,picio vidovdan svake godine po ceo dan za vidovdan.danas slabo nesto.mozda se cuvaju za uvece.ipak je subota.

6. је л могу некако да набуџим ворд7 на 3?

7. Dešifruj.
    Moguće da si mislio Word 2007 na 2003?
    Zašto bi to radio?
    Znam da ima neki plagin koji daje menije u stilu 2003.

8. да, са 2007 на 2003
    треба ми, небитно сад
    претпоставио сам да може, ал нумем да наместим

9. Ako ćeš da promeniš docx u doc file, kucaj u guglu, i online možeš, a drugo ne vidim šta bi radio, tj koje stvari nema 2007 a ima 2003.

10. Ко је онај Ничим изазван што пише капс локом? Шта је по занимању, чиме се бави?!

11. Ко је онај Ничим изазван што пише капс локом? Шта је по занимању, чиме се бави?!

sto,trazis novog istovaraca noktiju?

12. Kaizene što na profilu zamenih sliku kad dok ostavljam postove i sl. vrti i dalje staru? Šta si opet čačkao kukuuuu nama.

13. Nešto baguje kod zamena avatara, pokušaj još par puta.

14. Čudo da baguje... :) E moj kazane, ne može se tako u Evropu... Ma postavio sam jedno tri puta, probaću posle/sutra/kad se setim, opušteno... :)

15. Ничим је по занимању твитераш. Да, и то постоји.

16. Jel barem uticajan?

17. Ел зна неко неки народни лек за желудачну нервозу? Суицид не долази у обзир.

18. Ракије узми мало.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.