Prijava

Neko mora znati, ako ti ne znaš ne moj se stiditi reci slbodno nje sramota ne znati, sačekaj da neko odgovori i ne seri, ovo je ozbiljna stvar, nisi upućen u situaciju...

a jebiga, mora da postoji neka hemija već pri upoznavanju. ako nema toga, pos'o ti je odma' dvaput teži

moras biti zgodan i po mogucnosti sladak ili lepuskast

ja sve što mogu da ti kažem jeste da mene jedna drži na ledu. Ali njoj je to lako, jer sam ja lud za njom...

uostalom, moraš izneti više ključnih detalja da bi iko mogao da ti odgovori. Nije to kao da pitaš koliko je dva i dva. Ovde ima više promenjivih, da se tako matematički izrazim...

Ima li neko iskustvo sa tim da mu se neka poznanica nabacuje, pa da je drži na ledu neko vrijeme i da je pojebe poslije?

Teško je jebiga, moraš joj stalno podgrevati pažnju seksualim aluzijama i nagoveštajima da ćeš je ipak jednog dana naterati da zabacuje noge u stranu kad hoda. Ako ti popusti pažnja i provali te onda nikad nećeš dobiti priliku, a okrenuće vodu na svoj mlin.

Који је добар програм за едитовање видео снимака? Треба ми нешто где може да се два снимка један преко другог убаце и где има доста опција за те ефекте.

Vidro, ja ujutru idem na more, ako mi ne napišeš izveštaj o Amerikama dok se ne vratim, neću ni da odem, tebi u inat. ŠČULA?

E dajte link do one aplikacije sto broji poruke na fejsu.

Ko je na fotografiji koju drzi zena u plavoj jakni?

Vuk Drašković ili Čarls Menson kad je bio mlad.

pa vuk draskovic jeba ga ti

Daa. Jesam li nesto pogresno napisala? :)

Vuk Drašković iz 1991.

Moze biti da je Vuk Draskovic ako ima smisla da stoji iza komunisticke zastave.