Разноразно питање

1. јебига, лошми, ниси имао среће. битна питања овде бивају смењена још битнијим и све тако док се не обрне круг. чувај ваучер и чекај следећу шансу.

2. DA JE RASNI OVO NAPISAO ILI KOSMA, ODMAH BI BILI BANOVANI

3. Dobro je Makaronac, iskuliraj sa time.

4. Greška, evo izbrisan je i uvodni.

5. Хахахаха, Дио. Који је бре ово курац? Што сте напредњаци? Што лепо не закључате цео форум и оставите само модфорум и правите журке тамо вас 10 и носите оне рођенданске капе? Не знам ни који курац сам се логовао после годину ипо дана недолажења...

6. Brate, iskulirajte malo sa cenzurom, vrbovaće vas Brus za naprednjake.
    Ne ozbiljno, koji kurac sad radite, čemu brisanje i lokovanje svih mogućih tema.

7. Imaš masu otključanih tema.

8. http://vukajlija.com/mama-mima-i-moma/367232

pozdrav za, momu mamu mimu, direktora i sve one koji dolaze sa duplih

9. Bila je i u Bljucu masa vesti i komentara o poplavama, ako me razumeš.

10. Realno Dank. Modovi napustite sajt. Vi ste Zvezdan Terzić vukajlije.

11. Zašto? ZAŠTO NAS CENZURIŠETE!? NAĆU VAS U GRADU!

12. Pogledajte aktivne teme i videćete koja je atmosfera. Ne pamtim kreativnu temu ili dobru sprdnju. Čak ni zdravih vređanja i rasprava nema.

Pritom ono što je Reme rekao jeste malo patetično, ali i ne daleko od istine. To što je sajt sada preplavila baljezgarija koja ne prepoznaje ništa i okreće na tansferisanje sve što ne može da shvati je druga stvar.

Toliko mi je dosadno da ne mogu ni smislenije sve da vam napišem, ali u svakom slučaju, meni bi malo bio bedak da blejim u mod timu sa likom koji liči na Jašara i nije dosledan.

Kada vam to govore lobanje poput Dankana i mene, dakle vrlo neprijatne glave, onda treba da se zapitate kolike ste vetekude po pitanju kapiranja sprdnje odnosno situacija koje su morbidne i koje treba da kažnjavate, a to ne radite dok vam neko peti ne skrene pažnju (kao situacija sa Tilmom onomad).

13. Не контам... Да је сајт мој дозволио бих отварање свакаквих тема, које не руше нека битна правила. Јебем му матер, па сајт је због нас чланова и постоји ваљда? И морам да кажем свим модераторима, бившим, садашњим и будућим. Неки то знају, неки неће да скапирају. Бедно је мало кад трипујеш да имаш неку власт, јер ово је само обичан сајт. Кад скапиратеда је реклама за Нивеу која искаче кад си излогован битнија за Вукајлију од модератора, можда и престанете да будете сујетни, јбг...

14. Vetekudizam na sve strane ::(

15. Буш :*. ТИ си моја лепа и паметна глава. И важнији си од рекламе за Нивеу, то морам да нагласим ;)

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.