Si siguran? To bi značilo da svako ko izvuče obaveštenje iz sandučeta može da pokupi paketić.
Ako je kao za preporučenu pošiljku, onda može samo lično ili uz ovlašćenje.
Ne znam za BG, ali kod nas po malim mestima se svi poznajemo. Priznajem, ovo što sam citirao važi svugde, ali običan paket može dići bilo ko iz familije.
Ne znam za BG, ali kod nas po malim mestima se svi poznajemo. Priznajem, ovo što sam citirao važi svugde, ali običan paket može dići bilo ko iz familije.
Aha, trebalo bi da stigne ovih dana, ali neću biti tu, pa mi nekako glupo da stoji tamo i čeka u pošti dok se ne vratim. Mada moguće ako nije neki prevelik paket, da će mi ga samo poslati u sanduče, mada sumnjam. Hvala puno, zamoliću brata da podigne ako je moguće.
Imam vaucer iz winwina na 2000 dinara pa imal neko neki fin predlog sta da uzmem? Ja razmisljam neki dobar mis ili zvucnike posto imam samo slusalice a stari zvucnici su otisli u kurac. Moze li pristojni zvucnici da se uzmu za te pare i imate li neku preporuku? Ili ako neko ima neki bolji predlog neka kaze.
Agi, hladno mi je :(((
Verujem da bi doprineo svojim viteshtvom da se ovo smiri.
A i nisi mi rekao da mi je esej esej, dolazim na pomisao da ti se sviđa, navodi me da ih stvaram...
Štae voluntarizam? Malo opširnie pliz
Ljudi, je l' znate da li može neko drugi za vas da podigne poklon, ako stiže poštom iz inostranstva? Ili moram ja baš da se pojavim u pošti?
može bilo ko, samo ako ima ono obaveštenje
Si siguran? To bi značilo da svako ko izvuče obaveštenje iz sandučeta može da pokupi paketić.
sta izigravas ti,jebacu te u povratjci
одјеби клошару
http://vukajlija.com/forum/teme/19261-mobilni-telefoni?strana=124#post_3053990
šta me ovaj psuje, vređa me
vređa me
Aha, trebalo bi da stigne ovih dana, ali neću biti tu, pa mi nekako glupo da stoji tamo i čeka u pošti dok se ne vratim. Mada moguće ako nije neki prevelik paket, da će mi ga samo poslati u sanduče, mada sumnjam. Hvala puno, zamoliću brata da podigne ako je moguće.
Imam vaucer iz winwina na 2000 dinara pa imal neko neki fin predlog sta da uzmem? Ja razmisljam neki dobar mis ili zvucnike posto imam samo slusalice a stari zvucnici su otisli u kurac. Moze li pristojni zvucnici da se uzmu za te pare i imate li neku preporuku? Ili ako neko ima neki bolji predlog neka kaze.
Можеш ово, рецимо:
http://www.winwin.rs/kuca-i-stan/mali-kucni-aparati/fenovi-za-kosu/fen-za-kosu-1400w-bela-philips-hp8116-00-4750205.html
Jbg, kratka mi kosa ne koristim fen :(.
Купи онда пеглу за 2000.
Zabagovala tema, pa ako mod može da obriše poslednji post kako bi se otključalo...
I da znas kad te banuji zbog ovog trolovanja mene i izazivanja i navlacenja da te psujem nece niko pitati sto su te banovali.
I sad ce da se pitanja iz one teme preliju ovde i kurac ja dobih odgovor na moje pitanje, sreca pa je dosta ljudi banovano pa nece biti guzve.
Mene jedino brine Agilni. Nije agilno ćutati u ovakvim trenutzima.
Iritantni ste, većinom. Mrsko mi.
http://fc05.deviantart.net/fs70/i/2013/039/a/6/deal_with_it_glasses_by_stewartisme-d5tuvbk.png
Agi, hladno mi je :(((
Verujem da bi doprineo svojim viteshtvom da se ovo smiri.
A i nisi mi rekao da mi je esej esej, dolazim na pomisao da ti se sviđa, navodi me da ih stvaram...