Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Немојте Келта никад, МОЛИМ ВАС! Ако је то цена коју треба да платимо да гледамо Мому на сајту. Плиз, трајни Келту, одбан Момиру!
Što ispod rukava? Ne kontam.
nije probem ako medju moderatorima postoji napetost, ako na sajtu ne postoji. problem je praviti napetost na sajtu da bi izgledali harmonicno, sto jednostavno ne moze osim vestacki, a to se oseca.
ma malo po šavu, da popizdi
nedostajao ti moma furundzijo, a?
Јок, није ми недостајао... Још се сетим лепих вечери проведених са Момиром на чету. Док нисам знао ко стоји иза Моме. А и кад сам сазнао, није ми било битно. Келт је само обичан доктор наука, Момир је нароцки човек. Брат мој.
Znači, hoćeš da kažeš da mi smrdimo? Je l' to 'oćeš da kažeš? A?
dodje mi suzu da pustim, jos ide na radiju ona gej pesma a a folou ju bibi bejbe aj folou ju, sto pojacava nostalgiju
EDIT upuceno dankanu
sve je stvar osecanja, bila to ljubav mrznja smrad ili stagod.
Modovi kad ću ja dobiti pozivnicu za mode forum?
https://www.youtube.com/watch?v=QuT-VsAl2w8
Celt lajker hnjo hnjo nisam ni znao da zna gde ru defke.
vidis li besmislenost? :)
ja prespavala dan iz noćne smene, tek sad videla šta je bilo ahahaha
ciklone, sve ok, ban na mestu. al o onome " gospođa u zrelim godinama" ćemo tek da porazgovaramo...
Лол сад си најебо Циклотронеееее. Хахахах
Pa, zar nisi u zrelim godinama? Gospođa može biti i žena od 18 leta, ako je udata.
Укопаваш се џабе...
https://www.youtube.com/watch?v=NdvZloAdgQk
Nije problem u činjenicama Cik nego u tome ko ih izgovara - kad ja kažem da je kosmo gospođa u zrelim godinama to znači da je taman moj broj, ti si premlad da bi joj to rekao :)
pani od mene stariji pet godina, pa poziva ollanika na felacio. to nije sramota?