kapiram trip skroz hahahahh,ja tako imam za neke koji nisu nikad kacili sliku ni davali info neke o sebi,a redovni su ovuda
dok pezosa uzivo poznaje mylyca,tako da otpada to za njega,a i kacio je slike i sve
moram jednog dana zablejati s njim,jer objasnjava mnogo bolest i sve
isto sam jedno vreme za njega mislio da je virtuelan,dupli i sta vec,al kad sam upao u spiku dublju s njim,mnogo stvarnije je delovao
С обзиром да ми је ова нова година била најбоља за мојих, скоро 25 година и да сам у њу ушао са стабилним послом, стабилном везом, здравље феноменално, породично стање добро, очекујем од вас да ме за мој улазак у четвртину века четрнаестог јануара почастите једном одабраном дефиницијом како бих био задовољан и на том плану.
Није питање, али се може тако схватити.
Хвала унапред. :)
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
najbolji si redar
bravo
PRVI SUNĐER SAJTA!
АГИЛНИ
http://igre-igrice.org/images/sundjer-bob-igrice.png
ПРОПО
Pseto poslednjih 15 dana proveo pijan na žurkama, nisam video toliko alkoholnih slika ni na beogradnocu.com, a Marko živi s paukom, ženskim.
Ako mislite na celtov post sam ga je obrisao. Pogresio temu noob
aj što je on
nego i tvoj link
dane
ja vala agilni mogo bi da stavis nekog dundjer boba ili bolje onog patrika na avatar umesto sto transferises sa tim dzoni bravom
jednom redar, uvek redar
loooooooolo
da bre, ja sam obrisao, gledam jednu temu, pisem na drugoj jebi ga :)
Kelte, ja sam visok, lep i plav, prirodno je da budem Džoni Bravo.
jel neko u kontaktu sa pezosem?
odjednom nestao covek,malo sam i zabrinut
ako vec hoces da se poistovetis sa likom iz crtanih filmova stavi lepo ovo, bog da te vidi
http://www.dadsgamingaddiction.com/wp-content/uploads/2012/04/patrick-star-stupid.jpg
odjednom nestao covek,malo sam i zabrinut
ja imam neki trip da pezos postoji samo u virtuelnom svetu, da ne postoji osoba koja vozi taj nalog.
imam ga ja na FB
kapiram trip skroz hahahahh,ja tako imam za neke koji nisu nikad kacili sliku ni davali info neke o sebi,a redovni su ovuda
dok pezosa uzivo poznaje mylyca,tako da otpada to za njega,a i kacio je slike i sve
moram jednog dana zablejati s njim,jer objasnjava mnogo bolest i sve
isto sam jedno vreme za njega mislio da je virtuelan,dupli i sta vec,al kad sam upao u spiku dublju s njim,mnogo stvarnije je delovao
posalji mi njegov fb,brus,nece se buniti
moram prvo da se setim kako se zove, ne pamtim imena nego ljude prepoznajem po slikama - ne znam ni ti ko si mi na FB, jebiga :)
ovaj sto te dodao sad xd
ЉУДИ, НЕ ИМЕНА! ДА ЖИВИМО БОЉЕ,
http://x.vukajlija.com/var/uploads/avatars/200910/15628/medium_10462701_746703728752029_5836826436314933256_n.jpg
БРУС, КАНДИДАТ ЗА ПРЕЦЕДНИКА!
С обзиром да ми је ова нова година била најбоља за мојих, скоро 25 година и да сам у њу ушао са стабилним послом, стабилном везом, здравље феноменално, породично стање добро, очекујем од вас да ме за мој улазак у четвртину века четрнаестог јануара почастите једном одабраном дефиницијом како бих био задовољан и на том плану.
Није питање, али се може тако схватити.
Хвала унапред. :)