Разноразно питање

1. Bruce, aj proveri to ipak. Mislim da nemas pezosa u prijateljima.

2. jos kad bi imao jednu definiciju koju vredi odabrati...

3. Сигурно има.

4. Ja imam plan za izlazak iz krize u koju je sajt upao. Fali mi još jedan odabran poster za sajt bez reklama, a kad kaizen ostane bez mojih reklama, nestaće mu para i moraće da napravi neko rešenje za sajt.

5. Курац имам, Деки. Препустићу ти га. Поздрав теми и нормалним учесницима на истој. Поѕѕ

6. Dankane, jesi probao malo da razmisliš o toj slici u kombinaciji sa onom iznad gde se deca igraju?

7. BLZ, opusti se, sad će ti Bušmend izabrati defku da imaš da se hvališ bakuti. Ček.

8. Их, Брус... Немам појма на коју слику мислиш. И ово сам само мето твој аватар, чисто да имам за предизборни плакат. Мрзело ме да јурим твоју слику по форуму :)

9. http://vukajlija.com/nabadaljka/515201

Evo Zniče, odabraću ti ovu, jer me podseća na ribe iz Železnika koje sam plodio sa Dankanom davne 2009.

10. Тако је, Бушидо. У ту част решио сам да вратим аватар из 2009.

11. Их, Брус... Немам појма на коју слику мислиш. И ово сам само мето твој аватар, чисто да имам за предизборни плакат. Мрзело ме да јурим твоју слику по форуму :)

Mislio sam da si je skinuo sa FB, ovo mi je ona mala sličica, a na velikoj profilnoj su ćere kako se igraju sa prskalicom za travu. Politička izjava.

12. Izgleda da ipak nemam Pezosa, a bio sam ubeđen da mi je iskočila njegova slika negde...

13. Јок, бре. Убрисао сам ја ФБ, још љетос.

14. Четрнаестог, Бушмане. :)

15. Zna li neko gde ima po Beogradu onih radnji sa proizvodima za kosu? Ne mislim DM, Lily i slicno, nego bas specijalizovane za kosu?

16. Ovo je jedan pored kojeg redovno prolazim, pa znam. Da se ogradim u startu :)

http://www.solarijum.com/vesti/distributivni-centar-zemun.php

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.