Разноразно питање

1. Fala na objašnjenju, ovo pitanje me je mučilo ceo život, sad ZNAM! xD

2. Zasto kad kliknem na plus ili minus nece da mi pokaze stanje glasova nego moram da refreshujem stranicu?

3. Gde u Beogradu mogu da se kupe Dalijevi brkovi? Neka prodavnica maski, kostima, gde, kako? :)

4. Joj Mar, mislim da je sahranjen sa njima i da bi to bilo protivzakonito, ali raspitaću ti se :)))))

5. Kada je on u pitanju ne bi me čudilo i da nije. :))
    Hvala, imam utisak da znam, a da ne mogu da se setim, neka čuda u Knezu jesam viđala, ali opet nisam sigurna...

6. Koji je najbolji sajt za online gledanje filmova i tako tih zajebancija?

7. Au Vukša mislio sam da ću da se setim ako ih neko pomene, al ove mi nisu poznate....jel ima čurč pub il tako nešto, ne znam zašto mi je ona sad na pameti da je jedna od te dve

Jebiga, rekao si neko od starijih clanova, ove su bile aktuelne davno :)

8. Koji je najbolji sajt za online gledanje filmova i tako tih zajebancija?

9. http://www.1channel.ch/

Evo ti ovaj, dobar je, ja tu gledam.

Ako počnu virusi da ti ulaze u komp, samo reinstaliraj sistem.

10. Дифолт срч енџин ми се у Гугл Кроуму сваки дан намешта на Јаху, па морам ручно да враћам на Гугл. Који курац, је л' зна неко?

11. Ako počnu virusi da ti ulaze u komp, samo reinstaliraj sistem.

LOOOOOL, sad ne bih kliknuo na link, pa nema tih para :)

12. E jebiga, ti gubiš. Sajt je skroz dobar.

Aj neka mi neko objasni kako da uokvirim ovako tekst, kao da citiram nekog kad odgovaram, ne vidim dugme nigde.

13. Великим словима цитат, па текст, па великим словима татиц.

14. Дифолт срч енџин ми се у Гугл Кроуму сваки дан намешта на Јаху, па морам ручно да враћам на Гугл. Који курац, је л' зна неко?

Пробај да обришеш кукије, па онда. Или обриши све смеће КрепКлинером.

15. neki tekst blablablablabla citiraaam

16. LOOOOOL, sad ne bih kliknuo na link, pa nema tih para :)

Klikni slobodno, verujem da se lik zajebavao, na sajtu ima svega i svačega i ja koristim samo taj sajt jer smatram da je skidanje filmova uzaludno bacanje vremena.

17. Odlican je to sajt...imaju sve filmove,emisije i serije koje ti trebaju.I jos dosta toga...zadnje 2 godine koristim taj sajt.

18. Хтела бих црна сочива, али зифт црна. Била сам у две оптичарске радње и немају, имају само браон. Зна ли неко радњу са тим фенси сочивима необичне боје?

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.