Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
U Moskovskoj banci, onoj kraj Moskve. :) A možda i nije glup odgovor, tamo bi valjda moglo.
Au Vukša mislio sam da ću da se setim ako ih neko pomene, al ove mi nisu poznate....jel ima čurč pub il tako nešto, ne znam zašto mi je ona sad na pameti da je jedna od te dve
Hm,vredi pokusati... :D Hvala!
nije črč... znam koje su, al' jebeš to, nema ih više lololol
koje buri, koje? :D
kao da je bitno, kad ne ideš na čet... lololo
Artemida i DLZ? Daj...
Em & Džej su vladale četom.
Kako se menja sifra na vukajliji? :)
Kad hoćeš da se loguješ idi na zaboravila šifru pa ćeš na mejl na kom ti je nalog dobiti link za promenu iste. :D
Ko je to nama stigao? :)
A ko je pa išao negde? :) haha. Šta ima Štefi?
Oduvek me je zanimalo, malopre se setih dok sam igrao Menadžer na penale: da li golman sme kad se izvodi penal da uhvati loptu više od jednog puta? Fazon, jednom odbrani ali lopta ode gore i vrati se i da li sme opet da je hvata? Malo je nelogično, ali ako neko baš zna pravila... :)
Јел постоји неко ко је покушао да уплати ктитора са српске картице из роминга? Планирам да пробам то. Ценим га, то није приватни број, ипак је сервис, можда роминг неће прави проблем. Шта мислите?
Što ne bi smio da hvata? xD
Мајке ми те не разумем Мишискоче ? :)
ЕДИТ: Ааа, ти одг на ово изнад. :)
Zbuni ti i mene xD
Neam pojma, nikad nisam vid'o da je neko uhvatio posle toga, ali nisam ni video da nije. xD
Хтела бих црна сочива, али зифт црна. Била сам у две оптичарске радње и немају, имају само браон. Зна ли неко радњу са тим фенси сочивима необичне боје?
http://www.youtube.com/watch?v=TAmvUAhX3kg&oref=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fresults%3Fsearch_query%3Dtaboo%2Btatoo%2Beye%26oq%3Dtaboo%2Btatoo%2Beye%26aq%3Df%26aqi%3D%26aql%3D%26gs_sm%3De%
Ja sam jednom vidio da se odbila od golmana, krenula gore, počela padati prema golu i golman ju ponovo uhvati. Jes da je bila niža liga al' nije nikakav problem bio (valjda je fora da penal traje sve dok lopta ima tendenciju da pređe gol liniju, tako nekako)...