čekaj, zbog čega je debilno pitanje?
čovjek treba da provjeri samo kolika narudžba treba da bude, tj. do koje sume ne naplaćuju carinu. u hrvatskoj i sloveniji recimo gledaju i težinu pošiljke, pa i na osnovu toga znaju da naplate, a za nas stvarno nemam pojma, nisam se nikad upuštala u avanturu naručivanja s interneta.
треба проверити до колико је царина, знам да је било 70 јура ал сам чуо и да су спустили на 50, а такође и да су одокативно лупали царину невезано за границу, чак и кад на пошиљци пише цена... па ти подигни оцарињено а онда се тужи са њима ако мислиш да живиш у дизниленду...
азо љубоморан сам на тебе, брани те видра... мени једва пошаље нејкед селфи на вајберу и то кад је баш смарам, а овако јавно да се заузме за мене је равно оном слетању робота на марс
50 je dozvoljeno, ali to ti je lutrija sa nasom carinom. Ako im se digne mogu da ti racunaju i da vredi vise od 50e, iako ne vredi. Dosta ti zavisi od faktora srece ovde, kako ti se zalomi..
Ima li nešto da se kupi za izvrunutu kožu ilo antilop ili tako neki kurac. Kupio sam patike i napred je taj materijal i hvataju se neke bele tačkice nešto pa da očistim to. Kapiram da krema za cipele ne može, samo bi se razmazala.
celtice što si se razmodovao?
Skonto sam da je na celta mislio. LOL kakav misanderstending, ili što je Džordž Buš jednom lupio, "misunderestimate".
http://www.lock-load.nl/wp-content/uploads/2012/06/jordanhoodieBR.jpg
Zna li ko gde u Srbiji mogu da se kupe ove Džordanove stvari? Kapiram da mogu i da se naruče iz inostranstva, al ne znam da li će carina onda da jede govna.
jel se osećate nekad kao da ste okruženi debilima?
jel se osećate nekad kao da ste okruženi debilima?
čekaj, zbog čega je debilno pitanje?
čovjek treba da provjeri samo kolika narudžba treba da bude, tj. do koje sume ne naplaćuju carinu. u hrvatskoj i sloveniji recimo gledaju i težinu pošiljke, pa i na osnovu toga znaju da naplate, a za nas stvarno nemam pojma, nisam se nikad upuštala u avanturu naručivanja s interneta.
Pa da, verovatno je neko imao iskustva, ja nisam, i zato pitam. Šomika, izvini ako si dobio, pa te sve pogađa :)
Trebalo bi da ti piše na sajtu s kojeg naručuješ koliko iznosi dostava. Meni nikad nisu dodatno na carini naplatili, mada druga smo država.
треба проверити до колико је царина, знам да је било 70 јура ал сам чуо и да су спустили на 50, а такође и да су одокативно лупали царину невезано за границу, чак и кад на пошиљци пише цена... па ти подигни оцарињено а онда се тужи са њима ако мислиш да живиш у дизниленду...
азо љубоморан сам на тебе, брани те видра... мени једва пошаље нејкед селфи на вајберу и то кад је баш смарам, а овако јавно да се заузме за мене је равно оном слетању робота на марс
hahahhahah šomi bog
Znači treba videti koliko je dozvoljeno, iako oni mogu i sami da procene pa nema svrhe. Hah vrh.
Jbg Šomi, ja i nemam vajber, mora bar nešto.
Hteo sam ja da uvezem auto iz Njemačke
Hteo sam da dilujem drogu
Hteo sam prepišem na faksu
50 je dozvoljeno, ali to ti je lutrija sa nasom carinom. Ako im se digne mogu da ti racunaju i da vredi vise od 50e, iako ne vredi. Dosta ti zavisi od faktora srece ovde, kako ti se zalomi..
Hteo sam da jebem skrndelja, al ne znam da l ce carina da jede govna. Pozz
Šteta, mislim da je ovo nešto malo preko 50. Hvala u svakom slučaju.
Kad sam ja to bio neko jaje? Ja sam samo obični komentator i ništa više, iako se to možda nekome ne čini tako.
nije nista lose,vise nastavak lupetanja.ne znam sto izdrkase ljudi.
šomi, s kim se to dopisuješ?! ja nemam vajber :(
Ima li nešto da se kupi za izvrunutu kožu ilo antilop ili tako neki kurac. Kupio sam patike i napred je taj materijal i hvataju se neke bele tačkice nešto pa da očistim to. Kapiram da krema za cipele ne može, samo bi se razmazala.