Разноразно питање

1. Što mi je odabran pa onda ododabran poster? Kapiram da je to neka zajebancija ali nije lepo da me ovako izjebete kao majmuna pozzz.

2. Tilmo, ne kupuj tene koje nisu od kože ili skaja (glatko, nikako brušeno). Lako održavanje, a kome smetaju, neka okrene glavu. Uzmeš 1 kg kreme za ruke i ostaviš da užegne, i onda koristiš za patičku higijenu.

3. Zar niste vi potencirali da golotinju umesto na forumu razmenjuju u pvtu? I kakva je to golotinja za koju je potrebno 90 dana bana?

4. mora da je spekulum bio uključen u čin

5. Ide li neki autobus iz Novog Sada za Sarajevo?

6. Bravo maestro, konjino maloumna. Traktoristo retardirani.

7. Ahahahah traktoristo retardirani ahhahaha

8. Ma kad su me ovo slikali?!

9. šomi, s kim se to dopisuješ?!

а овако јавно да се заузме за мене је равно оном слетању робота на марс

:(

10. Zašto definicija obrisana mi je? Poslednja ili zadnja kako vi volja.

11. KAD ĆE DA MI SE ODABERE ONA DEFKA?
    REČENO MI JE JUČE IZA PONOĆI A IZGLEDA DA ĆE BITI MALO SUTRA.

12. boxoru plagijatoru bez orginalne misli

13. kiti bukliju za sledeću

14. Direktore imaš PVC

15. Izvinjavam se ondak, istina nisam pretražio. Video kom Natnat i napisao.

16. Kakav grub plagijat, tsk, tsk... pa još da te Celt uhvati...

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.