Разноразно питање

1. Je l' zna neko kako se zove pesma...neki crnac peva, repuje tacnije i ne secam se ni reci ni nista znam samo da u jednom delu kaze BAM BAM. Vrlo melodicna pesma, mislim da je bas nova.

Cuo sam je danas i uslo mi u uvo i sad se nerviram sto ne znam koja je pesma...

2. Е, само бих Неши додао једно... Кукам овде, јер не могу себе да замислим како зовем ортаке или кумове и кукам да сам у опасној депри. Постао бих предмет тешке зајебанције у друшту, конташ? Тако да боље да сам пичка овде, него тамо. Лакше ми да се изразим, јбг...

3. Немој да кукаш, има да те одбаце. Као лепру да имаш.

4. a znači o depresiji je reč? aham...
    pa to menja potpuno situaciju!

Da ti možda ne kasni meca koji dan?

5. Kosmo reci nam kako si se ti sa tim izborila? Očeš reći prođe samo od sebe, ne?

6. Кукам овде, јер не могу себе да замислим како зовем ортаке или кумове и кукам да сам у опасној депри. Постао бих предмет тешке зајебанције у друшту, конташ? Тако да боље да сам пичка овде, него тамо. Лакше ми да се изразим, јбг...

neka te toni soprano.

BAM BAM

skenjat ću svakoga selju, pola je moje ekipe na mardelju
    imam pištolj, imam i revolver, 200 iz benča, aperkat gejm over

7. Dankane nemoj se zatvarati u sebe, to ti je najgore. Ali ako te već nerviraju ljudi, kupi ljubimca - papagaja npr. To malo govance zna da te oraspoloži nenormalno nešto. I ako si zabijen kući, nemoj samo blejati - nađi neki hobi, ali ne neko sranje tipa "skupljam salvete", nešto kreativno (u smislu da praviš nešto), jebem ga - sklapaj jedrenjake ili tako nešto.

8. skenjat ću svakoga selju, pola je moje ekipe na mardelju
    imam pištolj, imam i revolver, 200 iz benča, aperkat gejm over

Ne u tom kontekstu.

9. Данкан Фергусон

drs se tebra.

10. ahahaha klasičan početak tridesetih: de sam bio, šta sam radio, kako sam se na rođeni kurac nasadio? sve to prođe....

Госпођо Космополита, читајући постове других аутора приметио сам да сте Ви жена у зрелим годинама, рекао бих преко 40 (исправите ме ако грешим). Ако је то истина, како Вас није стид да на сајту где има доста малолетних персона, користите ружне речи ? Велики поздрав и надам се да ћете свој вокабулар довести у ред. Све најлепше.

11. Šomi, neznalice, Kosmo je u kaaaasnim 20-im.

12. рођена у касним двадесетим? могуће

13. Kosmo je u kaaaasnim 20-im.

Al se dobro drzi.

GTD

14. Đes jebaču

Носи џакове од 6 ујутру до мрака, џакове са кречом. Један мој буразер то радио и никад га нисам чуо да се жалио на депресију.

On sigurno ima depresiju, ali na pršljenovima. Dakle, depresiju ne moš izbjeći. Vidi mala depresija, dođi, mala depresija.

15. celt je to fino objasnio, višak slobodnog vremena je najveći problem, svima se događa.

16. ne mora da znaci da je visak vremena razlog.jednostavno postoje ljudi koji su depresivni i dok rade.dok se covek ne oslobodi i ne prizna neke stvari prvenstveno sebi nece imati neki pomak.

17. Mala Vidra

celt je to fino objasnio, višak slobodnog vremena je najveći problem, svima se događa.

svima se događa

18. Koji beskorisni saveti, samo fali jos "pokusaj da gledas na zivot sa vedrije strane".
    Elem, najbolje i najefikasnije - sport. Ne sah i tablici u klubu penzionera, vec sam ti ranije rekao da sa tim moras prestati, vec biciklizam, plivanje, nesto sto nije pederski, a sto inace volis. Svaki dan po 2 sata, i veoma brzo ce se izgubiti depra. Jedina caka je sto i posle treba nastaviti, i cak povecavati tempo, i sto tako postajes zavisnik od sporta, ali jebi ga, bar je jeftinije od droge.

19. iznenadio bi se kolko je bitno kako ces gledati na stvari.

20. Pa ono jes, u pravu je Čvorović. Eto, recimo ja imam neki oblik tog sranja tridesetih godina, mislim, razumem ja da je situarno-finansijska situacija u tom periodu mnogo bitna i da bi morao da budem grdno depresivan zbog toga al mi iz nekog razloga ne uspeva pa umesto toga delujem grdno neozbiljno. Kažu da je za ovu varijantu najbolji lek ženidba.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.