Разноразно питање

1. Pa reci joj. Kaži evo mama, danas sam ga slikala, vidi što je lep. :D Samo joj ne pokazuj ovaj post iznad što sam ja napisao, nego lepo otvori u novom tabu i problem rešen. :)

2. Не смијем, кева ми има срчаних проблема.

:)

3. Onda reci ćaletu, ili kome god ko nema srčanih problema da ih zadobije malo. :D

4. Meni je to baš kul! To tetoviranje beonjača. Mada, jes da postoji rizik, al' who gives a damn!

5. Onda pravac - Novi Zeland. Tamo taj baja to radi, pa cepaj. Znaš kako, kul je izgled na kraju, ali taj proces je više nego odvratan. Ko voli nek' izvoli.

6. Људи, шта рекоше ово за Жарка Лаушевића сад на тевеу? Нешто, нека књига, шта, уз сутрашње Вечерње новости? И колко пара, зна ли ко?

7. Нигде не пише колко пара? :(
    Можда је 450 кинти, као и све остале? Рећу родитељима да ми треба за школу...

8. Лолиша. Ти идеш у школу :)

9. nema nigde cena, ali kontam da će biti jeftinije jer štampaju ogroman tiraž...

10. Ili imaš muda ili ideš u školu...

11. Аха, педес иљада, доста. Баш сад тражим још по негде и нигде не пише цена, богами, не дајем више од 500 кинти. Она о Титу је била 300.

12. Има ли наде и шансе да се ово масовно троловање оконча? Или бар да се мало оно... Искулира на месец дана, нпр?

13. Neće, ljudi su pičke uživo, pa su zato svi superkul , nadrkani i sarkastični na netu. A gde se to troluje?

14. Господе Боже, био је прво твој Младеновић, сад је Металика, пре је била Смрт Патријарха Павла, свашта нешто...
    Ма смара више, разумем оно мало зезање, али јбт сајт се свео на то... Не кажем да треба протерати, али чисто малоо да се искулира.

15. Treba mi informacija, koliko košta izrada diplomskog a koliko izrada magistarskg rada? Pri tom, ne mislim na ono naručivanje seminarskih za 500 kinti, već na ozbiljne ljude koji rade ozbiljne radove. Imate li kakvog iskustva. pre svega me zanima okvirna cena?

16. Има ли наде и шансе да се ово масовно троловање оконча? Или бар да се мало оно... Искулира на месец дана, нпр?

Pitaj nadležne za održavanje ovog internet sajta. Oni su znali šta rade kad su metnuli u odabrane one dvije definicije. Onu metalike nisam ni ocijenio.

17. Ima li koji drugi način da povratim osim onog da gurnem dva prsta u usta i da na brzinu popijem neke splačine. Progunuh žvaku pa bih da je izbačim iz sistema.

18. Neces crci ako si progutao zvaku. Ako ces da povratis uzmi riblje ulje ili glukozu na razmucivanje.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.