Разноразно питање

1. Ako želiš, ja samo brišem po tim pravilima ili one koji su u minusu, za ostale kolege ne govorim :)

2. e, aj sad ozbiljno pitanje
    đe u novom sadu da kupim gljivu za kombuchu?

3. Ako želiš, ja samo brišem po tim pravilima ili one koji su u minusu, za ostale kolege ne govorim :)

немој ми те форе, сви ви бришете оне које крше правила, а оне који су обрисани, а нису кршили ниједно правило не зна се ко је обрисао. тако један мој постер, није важно који, је обрисан иако није кршио ниједно правило. наравно, ја се не жалим због тога, али је битно да се зна.

4. Pa daj ga ponovo, možda je bio u minusu?

5. Još se ložite na to? Kako ne znaš, kombuča je otišla u legendu sa aloe verom, ginkom. Sad je aronija in. Eventualno akai bobice.

6. Budalaština kao i Mumio što je zapravo sušeno govno kozačkog govečeta.

7. Pa daj ga ponovo, možda je bio u minusu?

Нека сад, други пут. Битно је да је сада емпиријски доказано да цензура постоји и да је уперена не ка Вучићу, већ ка животињком царству.

8. Šta li je to bilo? Neka mučena mačka?

9. Која је животиња у питању? Мени делује слон као нека животиња коју би цензурисали, мада није ми јасно што, кад не цензуришу свињу, или пичку место уста. Добро, то баш и није животиња.

10. mora da je opet bila neka koza u kombinaciji sa nekim autorima sa sajta

11. Па пази, ја не знам које све животиње трпе цензуру. У мом случају, да, радило се о слону. Не знам како је цоа погодио, можда је стварно толико очигледно. Зар није мало сумњиво да један модератор држи слона на главатару, а да нема више постера са слоновима који јуре?

12. :))
    Da li vile spadaju u životinje, ne znam da l i da brišem ovo?
    http://www.dodaj.rs/f/j/Ul/3KoOZJpI/pitomi-oblak.jpg

13. Da li ovde oblak muva vilu? I koliko je to izopačeno?

14. truće meni brisali zdravka herbika četir puta a uvek bio u plusu

15. Не знам, јуче сам гледао како теретни воз у Сахари убија и по 15 камила кад се нађу на прузи јер не може да се заустави никако, треба му пар километара. Велики воз. У неком наставку "Мамурлука" онај брадоња Зек Галиафикаинкаковећикис убија жирафу, ево Трућу су убили слона, шта је следеће, сећи ће шапе неком пашчету?

16. Mala Vidra
    e, aj sad ozbiljno pitanje
    đe u novom sadu da kupim gljivu za kombuchu?

probaj kod daltonke.to ti je radnja koja valja makrobiotiku,sremska ulica. onda ugao mise dimitrijevica i gogoljeve.na samom uglu.hrana zdravlja se zove.u slucaju da nemaju,pitaj da li moze da se naruci.posebno u drugoj radnji.

17. kul, to mi u komšiluku. baš ću da svratim danas. hvala ti, živJo.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.