Разноразно питање

1. Gde je jebena tema YouTube videos, 'oću da okačim neki klip?!

2. Pa da, šuntavi ja nisam ni pomislio da je pod Humorom. Fala vi Muri.

3. Da probam ponovo

Treba mi informacija, koliko košta izrada diplomskog a koliko izrada magistarskg rada? Pri tom, ne mislim na ono naručivanje seminarskih za 500 kinti, već na ozbiljne ljude koji rade ozbiljne radove. Imate li kakvog iskustva. pre svega me zanima okvirna cena?

4. Страјо, зашто си склон преварама, дечко?

Како бих ја те људе који наручују радове наватао и послао на принудни рад. Чуо сам да наручују дипломске и из медицине и сл. Који курац, зашто неко студира ако неће сам да напише дипломски?

5. Strajo, 20/30 evra. To ti kazem za diplomski, za magistarski vec ne znam.

6. Džimi dečko, nisam sklon prevarama, ja sam tek treća godina tako da ovo nije za mene. Ali ljudsku lenjost je lako unovčiti pa se ja tu uglavnom uklopim.
    Hvala Hugo, ako neko ima još koju informaciju neka se javi. hvala unapred.

7. Ne znam, Strajo, ali ako hoces mogu ti napisati definiciju koja ulazi u odabrane, za tebe upola cene!

8. Зашто си ми пукла док сам обарао брзински рекорд од 43км/х на бицикли, предња гумо децхко?

9. Pukla labrnja, a retarde?

10. Ne znam, Strajo, ali ako hoces mogu ti napisati definiciju koja ulazi u odabrane, za tebe upola cene!

AHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHA

11. gde se kupuju jebene karte? xD treba mi špil karata, ili dva. kvalitetnih, ili manje kvalitetnih. samo da su karte jebeno
    :)

12. u kinjeskoj za 100 dinara. i verovatno ima u onim prodavnicama gde se prodaju stvari od papira/kartona, sveske i tako to...a trebalo bi da ima u svim velikim marketima, tempo, rodić i ostalo.

13. Mahavis, imaš ih na skoro svakoj trafici. Obične, uno, sedmice, kakve ti duša ište.

14. gde se prodaju stvari od papira/kartona, sveske i tako to

Ja sam čuo da se ta mesta zovu knjižare.
    Mahavis, na svakoj trafici, u svakoj prodavnici, kod svakih kineza, ako ti ne treba kvalitetan špil, već samo za kraće vreme uzmi od kineza, po 20 dinara su jebote.

I 'de je koji kurac električar?

15. ja sam pitao na jednoj trafici, prodavac me je tako retardirano pogledao i dodao "zašto misliš da prodajem karte", i jebiga, ja se skenjam i ne pitah više nigde. rekoh postoji neka specijalizovana prodavnica s kartama :)

16. Htio sam nešto da pitam al dok sam izbunario jbenu temu zaboravio sam.

17. Matpri najbolje sam sebi da postavis pitanje, udjes u pricu i onda krenu da se redjaju odgovori, ne na jedno nego na vise pitanja. Stalno nova pitanja i novi odgovori.

18. Ti se onda vrati na isto mesto, možda se setiš ;)

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.