Разноразно питање

1. Ja mogu da gledam tačke i da mi se stvarnost ne pomuti.

2. Da, sjetio sam se.

Htio sam da pitam gdje se nalazi tema gdje se mogu postaviti raznorazna pitanja.

Kakav sam ja bolid, krutenejebo....

3. Слепи Ретард
    Зашто си ми пукла док сам обарао брзински рекорд од 43км/х на бицикли,

kurac moj, rekord.

4. Мој рекорд је 52 км/х, кеве ми...

5. ima li neko ovde sposoban da mi nađe note za Mike Oldfield - Argiers i Tanita Tikaram -Twist in my sobriety?
    edit: bilo koji instrument...

6. Јеси пробала на гуглу са "sheet music"?

7. naravno da jesam. kupila bi ja da ima, ali nema. inace sve nalazim, ali ovo trazim danima i ne mogu da nađem.

8. Пробао сам нешто да ти нађем, али неемаа. :РР
    Скидај на слух, или нађи миди па ми се јави.

9. hvala, bas si srce...:*
    po sluhu mogu da skinem mike oldfielda, ali ritam mi i ne ide tako dobro. tanitu nemam ni ideje, na klaviru zvuci potpuno drugacije. :( ma nacicu negde

10. Kakvo je ono europejsko jedenje govana na B92?
    Šta je ono?
    Kviz, koji kurac? Skup kvazi-intelektualaca nešto deklamuje i pravi kojekakve kurčeve liste?
    ŠKK?
    Gledam već satima i ne mogu da shvatim o čemu se jebeno radi tamo. Jedino sam shvatio da neko nešto kaže pa publika aplaudira i da su svi učesnici odistinski stanovnici globalnog sela, doručkuju kod Tifanija i ta modernistička, populistička sranja, al' šta kažu i zašto - nemam pojma.
    Jel skontao neko o čemu je riječ?

11. Reč je o tome da gledaš pogrešan kanal. Promeni na bilo koji i videćeš kako sve postaje logičnije :)

12. a što je lud lud, oovaaj, banovan trajno? opet?
    jel može neko da zadovolji moju radoznalost?

13. Kome da se zalim na Acer?

14. Ma ja imam neko Acer govno, ali slepci me jebu samo tako i hocu da se zalim na njih ali ne znam kome.

15. Pokusavam naci temu za crtane filmove ovde na ovom forumu,video sam pre neki dan,a sad je ne mogu naci.

16. Колико времена треба просечном акумулатору у колима да се испразни ако је упаљено грејање и зика?

17. Kaćete da otvorite novu temu sa fotografijama Vukajlijaša? I 'oćete li da otključate staru?

Kad neko krene kao debil da spemuje sa svojih milijardu slika ili ako spemuje postovima, lepo se opomene/banuje, a ne tema da se zaključava. Nije fer da ostali ispaštaju. A i ja imam tako dobar fotosešn koji moram pokazati. :)

18. Нема отварања нове теме, ја сам побиједио на стару и ту је крај темама таквог типа.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.