Разноразно питање

1. Сви знамо ко је најлепши, нема потребе за таквим темама!

2. Смаре стрпи се још мало мање од 2 месеца, до проглашења мистера вуке... Чисто да те званично прокламујемо.

3. A i ja imam tako dobar fotosešn koji moram pokazati. :)

Јеби га, мислим да то баш и није аргумент за отварање теме;)

4. Смаре стрпи се још мало мање од 2 месеца, до проглашења мистера вуке... Чисто да те званично прокламујемо.

У, бра'о, ја заборавио на оно... Да ми се направи она круна ка за мисице!

Јеби га, мислим да то баш и није аргумент за отварање теме;)

Он мисли да се ја нисам сликао за ово вријеме...

5. Видиш земљаче, шта би ти без мене...

6. Jel zna neko kako se pozivaju u neku grupu na fb svi prijatelji? Mislim da ima veze sa java scriptom.

7. Ima li ko iskustva sa online igranjem ruleta? Zanima me jel moguce preko neta duplirati ulog na crno/crveno sve dok ne dobijes, naravno sa malim ulozima, a da ne provale. Posto u kazinima to ne moze. Ako dobijem na crno, onda idem na crveno dupliram i sve tako. A?

8. Interesuje me od cega je sastavljen vojni orkestar?
    Mislim, jesu li to ljudi koji su zaposleni u vojsci a pri tom umeju da sviraju instrumente pa im to dodje kao neka sekcija ili su sastavljeni i od obicnih ljudi te sviraju pod okriljem vojnog orkestra za njihove svrhe?

9. Jel zna neko kako se pozivaju u neku grupu na fb svi prijatelji? Mislim da ima veze sa java scriptom.

Moglo nekad, više ne.

Muss, sastoji se od ljudi koji u toj generaciji sviraju neki instrument.

10. Muss, sastoji se od ljudi koji u toj generaciji sviraju neki instrument.

ne lupetaj...vojni orkestar je sastavljen od raznih generacija i to pretezno starijih ljudi...ne pricam o klincima iz klase koji sviraju 5 pesama na proslavi 29 novembra

11. Pa to, ljudi koji su u tom trenutku aktivni u vojsci. Ne od običnih ljudi.

12. lololo ja sam bio u vojnom čete. obična vojska.
    ali, postoji i profesionalni vojni orkestar, profesionalni muzičari koji samo to rade.

13. Muzicari koji sviraju takvu vrstu muzike...ne moraju biti u sastavu vojske,vojska ih samo plati da sviraju.

14. Zajebava me miš, zna li ko ima li svrhe ovo rastavljati da ne kupujem drugi?
    Napomena- radi klitoris, desni,, levi klik, ne radi pomeranje kursora.

15. То је баг на свим мишевима на рачунарима где је инсталиран Виндовс! И мени исто.

16. Ako je optički menjaj. Ako je sa kuglom, očisti malo one osovinice unutra i onaj točkić sa alkoholom, ili nekom radžom :)

17. Lako se skida. Samo onu pločicu iz koje ispada točkić zarotiraš u stranu.

18. Optički je. A u pm.
    Hvala.

19. Ako je sa kuglom, očisti malo one osovinice unutra i onaj točkić sa alkoholom, ili nekom radžom :)

С куглицом? Мајке ти? :)

Па јеботе, то можеш да очекујеш од ове прљаве хипстер омладине, Аурора је озбиљна жена има нормалан миш ваљда!

ЕДИТ: Ауроро, клепи га пар пута, можда проради :))

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.