Разноразно питање

1. Pa šta misliš šta drugo radim, ali životno iskustvo mi govori da udaranje vodi u smrt :(

2. Је л Халид Бешлић балија?

3. jos je i tesar po zanatu.

4. Питам онако, синоћ ми то рече другар а ја нисам веровао.
    :брише Халидове песме из компјутера:

5. smorena, to je neka zajebancija sa društvom - da se nekoliko dana malo šarenimo pa ćemo vratiti :)

6. Ma nemojte dojaja je ovako :)

7. Svakako će svi da se zamene kad vratimo prave avatare, ionako je interna zajebancija :)

8. Ma daaaaj, glupa vam je fora! ;-)))

9. Moram reći smorenoj da te doda na kauč, fali nam malo kontrole :))

10. Ne smem da se ofiram kao vlas'! ;-)

11. Mene interesuje kako da citiram nečiji komentar ? Ono da bude uokvireno k'o primjer na definiciji..

.......
    Evo, otvori svoj post, pa vidi.

Kurd :-)

12. otkucaš citat, C/P komentara (tekst koji želiš citirati) pa zatim tatic, ali citat i tatic kucaš VELIKIM slovima...

13. Evo ti primera gore...:-)

Otvori svoj post da ga kao izmeniš, pa ćeš odmah da ukapiraš! :-)

14. Zašto muškarci kenjaju...pa minimum 3 puta...duže od žena?
    Ima li iko odgovor? Znam da su fekalije u pitanju, ali ipak- Decxko zašto kenjaš duže?
    Majke mi, to traje duže nego žensko šminkanje.

15. ja obicno kenjam neka 2 minuta. posle toga nekih 5-6 samo sjedim na solji, meditiram....

16. a prija jebote...

edit: zato što je devojčice sramota da kažu ''idem da se iskenjam na miru, jao al prija, odvaliću šolju'', nego sve nešto stidljivo nabrzinu se istovarite da niko ni ne skonta da ste kenjale.

17. Šta prija, leba ti? Sedeti u smradu i čekati da ti hemoroidi počnu cvetati k'o ružin pupoljak?

18. Kakav bre crni smrad, kome još smrdi sopstveno govno?
    A hemoroide imam samo kad preteram sa alkoholom.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.