ja volim da uzimam one omekšivače, ili paste za domaćinstvo ili dezodoranse, bilo šta što ima jak miris, a da mi je na dohvat ruke, i kad pomirišem to onda me potera još više.
Alo bre, njutn je otkrio silu akcije i reakcije kad ga je zapljusnula vodica iz vecešolje. Da nije bio u posebnom stanju uma koje se tamo postiže, kurac bi mi imali od drugog mu zakona!
Jel vas obuzme nekada neki blago orgazmički osjećaj dok slušate pjesmu ili muziku koja vam se svidža?
Nači, danas mi se drugi put desio neki orgazam dok sam slušao ziku, sav se naježim, zadrhtim, tijelo mi obuzme neki božanstveni osjećaj i izgubim realnost na par sekundi. A ne drogiram se, ne pijem, čist sam ka suza.
Još kako. Grafa i procesor su odlični, za RAM bi bilo dobro čak i da se poboljša, iako je 4GB sasvim dovoljno, ali da bude u skladu sa tom zveri. :) I možda neko jače napajanje, odnosno sa malo više vati, mada ako je kvalitetan proizvođač (pošto se baš ne razumem u proizvođače napajanja), onda nema potrebe.
Zašto prdenje za vreme tuširanja mnogo gore smrdi?
Moja uvrnuta logika. Zato što ti je tokom tuširanja obično (čitaj: uvek) 'ladno, a kad ti je 'ladno (to si verovatno i sam primetio) mnogo bolje proizvodiš nepoželjne mirise, ili poželjne (jebeš ga, ima ovde i mazohista).
kolko ja znam ne, a može bit da su njegove definicije stavljene na profil pod nikom "neko", e sad ga ti traži u autore pošto je zadnja aktivnost tog profila bila 2007 godine. na taj profil su definicije raznih obrisanih profila.
Kenjanje je super,mnogo prija...osecas se laksim i oslobadjas tereta.Boli te stomak jer ti se kenja,pa je izbacivanje zla iz sebe mnogo dobar osecaj.
E još mi reci da prdneš pa se pokriješ ćebetom da uživaš što duže...
Jest dobar osećaj ali što se zadržavate toliko dugo?
U ovom pitanju se nalazi i odgovor...a i ja npr se bas zamislim dok sam na solji,razmisljam o svemu i svacemu,ili citam nesto...pa zato.
ja volim da uzimam one omekšivače, ili paste za domaćinstvo ili dezodoranse, bilo šta što ima jak miris, a da mi je na dohvat ruke, i kad pomirišem to onda me potera još više.
Ti si gori od moje drugarice, kaže- Ne mogu ja pelinkovac, od njega mi se kaki i odmah sam gladna.
Zašto prdenje za vreme tuširanja mnogo gore smrdi?
Alo bre, njutn je otkrio silu akcije i reakcije kad ga je zapljusnula vodica iz vecešolje. Da nije bio u posebnom stanju uma koje se tamo postiže, kurac bi mi imali od drugog mu zakona!
Garant je kenj'o i ispod jabuke, hujo smradu :)
dule bre pa....hahah e stvarno...Nikad nisam čula za ovo.
hahah, a jeste dule, to vodeno puvanje smrdi ko crkotina
Kuler LcPower Cosmo LC-CC94
Gigabyte GA-H61M-S2-B3
Exceleram 4GB DDR3 1600
Gigabyte HD 6670 1GB
WD 1TB
Nec DVDRW
Frontier FC-FM01A 500W
Valja li ovo?
Jel vas obuzme nekada neki blago orgazmički osjećaj dok slušate pjesmu ili muziku koja vam se svidža?
Nači, danas mi se drugi put desio neki orgazam dok sam slušao ziku, sav se naježim, zadrhtim, tijelo mi obuzme neki božanstveni osjećaj i izgubim realnost na par sekundi. A ne drogiram se, ne pijem, čist sam ka suza.
EDIT:
Evo ga opet....
Скочмише и мој комшија је имао исте симптоме иначе сутра му дајемо 40 дана.
dobro ga opisa... Meni ponekad kad sam bez veze raspoložena a naleti neka kulj pjesma vezana za razlog nastajanja takvog raspoloženja...
Znači, tapija.
Kuler LcPower Cosmo LC-CC94
Gigabyte GA-H61M-S2-B3
Exceleram 4GB DDR3 1600
Gigabyte HD 6670 1GB
WD 1TB
Nec DVDRW
Frontier FC-FM01A 500W
Valja li ovo?
Još kako. Grafa i procesor su odlični, za RAM bi bilo dobro čak i da se poboljša, iako je 4GB sasvim dovoljno, ali da bude u skladu sa tom zveri. :) I možda neko jače napajanje, odnosno sa malo više vati, mada ako je kvalitetan proizvođač (pošto se baš ne razumem u proizvođače napajanja), onda nema potrebe.
Moja uvrnuta logika. Zato što ti je tokom tuširanja obično (čitaj: uvek) 'ladno, a kad ti je 'ladno (to si verovatno i sam primetio) mnogo bolje proizvodiš nepoželjne mirise, ili poželjne (jebeš ga, ima ovde i mazohista).
znači pripremit par čaša i kad dođe osjećaj lomi od glavu =p
sto ne mogu da se vrate sa groblje defke Canis Lupusa??
Zato što ih nema tamo.
sto ih nema?
tad nije bilo groblja, ili....?
kolko ja znam ne, a može bit da su njegove definicije stavljene na profil pod nikom "neko", e sad ga ti traži u autore pošto je zadnja aktivnost tog profila bila 2007 godine. na taj profil su definicije raznih obrisanih profila.