Разноразно питање

1. e jebemliga, da znam bar neku defku pa da tako nadjem taj fantomski profil, ovako....

2. fala Mesja u kurac te ljubim

3. Pazi, to je neka moja pretpostavka da su možda Kanisove definicije na ovaj profil, jer ja kad je on bio aktivan sam samo čitao definicije i komentare, nisam puno obraćao pažnju ko je ko.

A da ne zna neko, slučajno, pojma nemam koja definicija je u pitanju, komentar na nu je u pitanju, od koga takođe nemam pojma, uglavnom su se svađali na komentare i dođe neko i napiše "Nemojte se svađat, evo malo smajlija da smire situaciju :) :) :) :) :)", možda su to bili En doter, 2pan. Ima li iko pojma koja to definicija može bit?

4. Седпласе, ево овде имаш неке дефке од аутора Канис Лупус. :) Можда то може да ти помогне.

http://web.archive.org/web/20080503134630/http://vukajlija.com/recnik/autori/2084/definicije

5. Još kako. Grafa i procesor su odlični, za RAM bi bilo dobro čak i da se poboljša, iako je 4GB sasvim dovoljno, ali da bude u skladu sa tom zveri. :) I možda neko jače napajanje, odnosno sa malo više vati, mada ako je kvalitetan proizvođač (pošto se baš ne razumem u proizvođače napajanja), onda nema potrebe.

Živ bio.
    Hoću da kupim, 250e košta. Polovan, ali star 5 meseci. Mogu da spustim sigurno do 220.
    Ceniš li da vredi toliko?

6. То би била више него добра трговина Шанзамм...

7. Bez problema, burazeru. Samo da li dobijaš i garanciju neku uz njega ili kako? Ako je bez garancije, ja bih razmislio, ako nije, moj ti je savet da ga uzmeš. Mada ti uradi kako 'oćeš, da ne ispadne posle da sam te nešto zajeb'o, odnosno da nešto nije valjalo kompu... :) Po performansama vredi 100%, a za ostalo ne mogu da tvrdim.

8. Zašto se ceo svet ne maže u čast Hefestovog bangavog stopala? Je l' to zbog Afroditine strasne ljubavi s Aresom?

9. Zato što je Hefest bio ultra ružan, a ljudi ne vole ružne ljude (čitaj: bogove).

10. stormo sta si prsla sa Hefesom?

11. sace ti dodje Lula, da ti da Hefsta po picci malololo

12. sedplase, neaš pojma. :)

13. hahaha preduhitrila te je, samoubila se na cetu :D

14. avaj! ali njene posljednje riječi (na forumu) mi u srce ostaju urezane zanavijek!

15. Lulabi, ajde banuj Stormu do 1. februara 2012. tražila mi je na fejsu.

16. a čaka banuj do 2013.
    tažio mi je na tviteru.

17. reči joj da mi se javi s onog duplog, kao i ranije.

18. Lullaby
    avaj! ali njene posljednje riječi (na forumu) mi u srce ostaju urezane zanavijek!

njen ce spem ostati kao podsjetnik nekim buducim generacijama, na ova bolna vremena

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.