Разноразно питање

1. Два питања имам. Зна ли неко како се ставља титл на филм у дивиди формату? Један филм бих гледао, имам га на диску, а кад је сестра то купила, ови нису ставили титл.
    Колико ваља наручити капут, да ти направе? У мом граду нема капута за нормалне људе, само за неке људе у годинама, типа мој отац. Данас сам гледао и не верујем шта би они да ми увале. Начи, да ти она узме мере и направи по вољи, да не буде геј нешто или за деде, него галантно! И да не пређе 5000, више не дајем и да имам!

2. Један филм бих гледао, имам га на диску, а кад је сестра то купила, ови нису ставили титл.

Za to ti treba program ne sećam se kako se zove moram da proverim potraži na netu naći ćeš uglavnom to menjanje filma i ubacivanje titla dugo traje + ne znaš koji je titl dobar pa možeš da se zajebeš i ubacuješ ponovo drugi titl tako da ti isplativije da skineš sa neta nešto cenim da ćeš manje vremena potrošiti

3. Ма ја сам се зајебао, ипак има титл, само мора тамо да се пусти, да се склони енглески. То ти је кад је човек навико на пиратерију :)

4. Ххахаха, тај ми је далеко :)

5. Може ли овај сајт да ради нормално, за промену?

6. -"може ли да прође два минута а да ти не сереш?"
    -"ц. не може".
    ллоло

7. чак норис има одговор на разноразно питање.

јбт ја се понекад ухватим да сам глуп па себи кажем јебооотееее

8. Зашто овај сајт фаворизује кретене?

9. јер је граучо маркс мртав и нема више правих комичара !

10. http://vukajlija.com/bard-glumista/154777#comment_1707032

Је л' може ово у одабране из разлога наведеног у коментару?

11. Гручо је још жив... Иди читај Дилан Дога и видећеш...

12. zasto mrkonjic ima neodoljivu potrebu da grli ljude?

13. Ajde dosta sa spemom i tracevima, ili se drzite teme ili zakljucavajte ovo.

14. Има нека смрдљива депилацијска крема којом бабе скидају брчине јуначке, а коке ноге. И брке ако која има, ако не јебига, онда само ноге. Поступак је као намажеш, оставиш мало, и само обришеш. Пешкиром ако имаш, ако не јебига, онда само рукама. Или чупавим дјететом ко има. Ко нема јебига, онда... Ок, доста мојих прејаких фазона. Питање је: могу ли се том кремом депилирати јаја и подстомачна зона? Јел безбједно? Ако не, јаја нек се не љуте.

15. Фацо, не би' се ја зајебавао с тим.

16. ja sam čuo da mnogo peče pri upotrebi, ne bih

17. Ajde dosta sa spemom i tracevima, ili se drzite teme ili zakljucavajte ovo.

ok, nećemo više da oftopikujemo.

18. Možeš. To je meni i drugu drugarica objašnjavala 100 puta, kaže da je mnogo bolje nego da se žiletom sečemo po jajima i da njen dečko to odavno koristi. Samo se namaže, odstoji par minuta i onda se spere vodom pod tušem. Al ne znam kako se zove to sranje, zaboravio.

19. Фацофацо, немој ризикујеш. Купи неку крему за депилирање интимних делова тела хаха. Онда се мало осећај као геј гледајући у то, па депилирај.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.