Разноразно питање

1. A štoo...
    Nem pojma što.
    Nije hteo zimi da pali auto i ja nabavim drugi. Roknem ovaj napolje, prikačim ga na punjač 2-3h i spakujem ga na tablu stiropora u šupetinu. Ovaj zamenski crkao pa sad ovaj čupam iz rezerve. Iskren da budem, zaverglao sam samo malo juče kada sam ga ponovo namontirao i čini mi se da je sporo zaverglao pa sam kontao da ga dopunim sad do jaja i da ga koristim. Ide toplije vreme, još će se taj mučiti na ovom svetu pošteno.

2. Mrka kapa da će da ti upali to jbg. Pogotovo ako tvoj auto sa Mađarskim tablicama ima neke elektronike. Kad mu dospeš vode uzmi ga promućkaj ili ga prekotrljaj po zemlji 3, 4 kruga.
    Kupićeš mesec dana makar.
    A da, mućkaš pa jer se opiljci olova slegnu i prespoje ćelije i zato ne drži struju

3. Zaboravih reći da nije hteo da vergla jer je bio crko alternator pa sam mu jebo kevu što onda znači da nije sam od sebe sjeban.
    Ma radiće mamicu mu jebem.

4. Ako te alternator jebo nema tu šta.

5. Ja sam na mom menjao četkice neki dan. Govno punilo 10 a treba 14 fazon na leru.

6. Namešten alternator pa kontam da će raditi to sve opet. Jeste da mu je vek skraćen ali brate mili... Kupljen 2005, blek hors lolo

7. Haha hors je kurac postao. Sad je i firma pod stečajem pa ne rade reklamacije.
    Nego da ja pitam. Ko sad huška ove Bošnjake u Raškoj oblasti da buču?

8. Угљанинов пацовски ику.

9. Ma mora da ga neko tutka

10. Не верујем, он је и пре кад год га запишају ови политичари из Београда окретао плочу на ту страну. Мада оно, ко ће му га знати.

11. Da se nisu Amerikanci sa Kosova tu premestili?

12. чуј озбиљно пита хаха, па јел мислиш да ико може да ти одговори

можда онај пројектант, он ће бити посланик расимове странке једног дана 1/1

13. taj je već smestio svoju bulju u palatu

14. Боксере, колко те је изашло мењање четкица?

15. Brate grafitne koje idu su 150 dinara. Dve za 150. Toliko i ide. Ruke me koštaju kokakolu pa ne znam precizno da ti odg al kapiram da je 20 jura skidanje menjanje i vraćanje. Baš je jebada da se skine, ko u dupetu tesno.

16. Đe more da se jebe jevtino pička u Bg-u? Možda banem, a nemam para za ove redovne dronfulje od po 100 jura.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.