A razumijem ja da stalno piše, al znaš li ti koji je rad napisati knjigu od 1000 strana?
Ja seminarski od 25 strana jeeeedva napišem.
G3 jebe mame. Malo me nervira Lolipop jer je usrao par funkcija sa knockom i guest modom (nea sad da gost uklika svoj kod i uđe u guest mod) i nervira me što 120fps ne mogu ekstrahovati odmah u usporeni snimak nego usporeno mogu gledati samo na telefonu, za sve ostalo mi treba neki editor a boli me kurac da tražim sad i to.
ja sam jednom naisao na neku njegovu knjigu.malo bacio pogled,a ono neki intervjui,neki transkripti iz nekeih emisija.ako imas k'o da ti izda,mos svki dan po jednu.ne znam,mozda sam ja samo naisao na takvu knjigu.dobro,nisam se bas udubljivao.mozda je to samo na pocetku.prvih 300 strana.
Pojam 'diplomski rad' možeš prevesti kao 'Graduate exam' ili ponegdje 'Graduating Thesis'. Obično je nakon trogodišnjeg studija 'Bachelor Thesis', nakon 4 godine Master Thesis. Ako braniš doktorat, onda je Doctoral ili Dissertation.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Kako Šešelj stigne da napiše onolike knjige, leptejebo?
On ide skače naokolo i odjednom BUM knjiga od 1200 strana.
Pa pismen čojek, stalno nešto piše. Skočko, kako radi sokoćalo (G3)?
A razumijem ja da stalno piše, al znaš li ti koji je rad napisati knjigu od 1000 strana?
Ja seminarski od 25 strana jeeeedva napišem.
G3 jebe mame. Malo me nervira Lolipop jer je usrao par funkcija sa knockom i guest modom (nea sad da gost uklika svoj kod i uđe u guest mod) i nervira me što 120fps ne mogu ekstrahovati odmah u usporeni snimak nego usporeno mogu gledati samo na telefonu, za sve ostalo mi treba neki editor a boli me kurac da tražim sad i to.
Pa i ti bi napisao biblijoteku, da se ne baviš tim bezze sportom ;-)
Na G3 samo smanji brightness, puno čuva bateriju.
Seki ne pise te knjige, ili makar ne veci dio njih. Pricao je kako je dobio svoj dosije iz policije i odmah ga poslao da ga uokvire i objave.
ja sam jednom naisao na neku njegovu knjigu.malo bacio pogled,a ono neki intervjui,neki transkripti iz nekeih emisija.ako imas k'o da ti izda,mos svki dan po jednu.ne znam,mozda sam ja samo naisao na takvu knjigu.dobro,nisam se bas udubljivao.mozda je to samo na pocetku.prvih 300 strana.
Sve su takve, mahom zapisnici sa sudjenja, zalbe, tuzbe, neki zvanicni odgovori na zahtjeve.... To uglavnom pakuju u srs on samo udari potpis.
Ima li neko onu sliku Buksnetine gde je uslikao kera, iza njega je grb Zvezde i blok? Zivi bili
http://ljubimci.telegraf.rs/wp-content/uploads/2014/02/14/pas-stadion.jpg
kad je oskar včrs? jel prenosi rts prenosi?
2:30 prenosi rts
fala
zaspaću sig jbg
jel mozda di kaprio nominovan ove godine?
Како је најбоље превести "дипломски рад" на енглески?
Google translate
Pojam 'diplomski rad' možeš prevesti kao 'Graduate exam' ili ponegdje 'Graduating Thesis'. Obično je nakon trogodišnjeg studija 'Bachelor Thesis', nakon 4 godine Master Thesis. Ako braniš doktorat, onda je Doctoral ili Dissertation.
Фала људеи, гледао сам по неким форумима и на крају ставио само "thesis".
More i tako. Za šta ti treba, kakav je rad, koji fakultet, zašto na engleskom? Posebno mi odgovori na svako od ovih pitanja ;-)
Koju marku odela do 200e biste preporučili, osim Zare? Ima li neko iskustva sa birdseye materijalom?
Matoooraaa mat000riii.