Meni još ne izlazi iz glave da ovaj celtic kočićev zbor zove karneval u striuMrljo, pa kako ćeš zbor u Stričićima učiniti privlačnim za strane goste, nego da mu daš naziv koji paše tim razmaženim ušima. Samo im kažeš: Hi, welcome to Strio Carnival! A kad dođu gore i napiju se ko krmače/dobiju batina/izgube svu lovu, nek plaču. Druže Mrljo, nikada marketinškog gurua od tebe.

Zbog tog marketinga i takvih gosta već godinama samo jedan zbor posjećujem, ne idem na Kočićev dok Dodo pjeva a opozicija sastanči ispod drugog šatora, dok su ajaj plesačice u crkvenom dvorištu iako nisam vjernik i dok se bikovi dopinguju i kladionica se okreće na bodljevini. Jebo im ja mater svima.
I nemoj me života ti jesti po džigerama, još da stvorim sliku o tebi ko o nekom fajnovcu koji je u sedmom osnovne išao preko ljetnjeg raspusta u Kozice kod babe pa muvao curice iz Šladminga na pričua ja sam sa Lauša mi smo zajebani, face buraz vultoresi huha i onda došo strariji brat i skino mu gaće, obrukao ga i poslao babi da ga nauči zmijanjski vez, pa mu bilo krivo pa bi sad da mi urušava tradiciju i kočićev sabor pod krinkom marketinga i komecijalizacije, odbiti strogo od Manjače, kad za turskog vakta samo Manjača nije harač plaćala u carevini ima da se otrgne i globalizaciji marketingu i komercijali. Nema ljutiš.