Разноразно питање

1. Odslikao 10 osamnaestih rođendana, sačuvao svaki dinar sa toga, i trip mi je sad da kupim baš dobro :3

2. Koju marku odela do 200e biste preporučili, osim Zare? Ima li neko iskustva sa birdseye materijalom

Auuu brt za maturu jel?

3. Da. Veliku maturu, ne malu

4. hahaha pa kud ce u maloj sa odelom, ja sam na malu isao u G-unit duksu!+ Ajversonke na nogama

5. jako sam uznemiren pretnjama i nasilnickim ponasanjem kao i nacistickom propagandom ovog surovog ccoveka peri d platipusa i molio bi neku zastistu da ne moramo ziveti u strahu

6. Ja u crnoj majici i zezali smo jednog lika što je došo u beloj košulji, a vidim ovi klinci danas furaju kravate i sakoe, kapiram da im posle to trune u nekom ormaru zauvek
    Edit: Oljaniče, haha, smešno

7. Olaniče, gledaj sunđerboba, štaš ovdjekarce. A što se tiče napada od platapusa, ne dam ja nikome. NIKO NE SME DA VAS BIJE!!!!

8. gledam,gledam,malu pauzu napravio samo da pokusam da zamolim nekoga da zastiti me od surove torture nacistickog monstuma peri d platipusa

9. Evo, ja ću baciti jevrejsku magiju na tog nacija.

10. Meni još ne izlazi iz glave da ovaj celtic kočićev zbor zove karneval u striu

11. Je l' ima neko neku noviju knjigu za ucenje nemackog, u pdf-u? Moze nase izdanje, a moze i englesko. Planiram da pocnem da ucim cim prve pare skupim, pa reko da ne idem bas bez ikakvog predznanja.

12. Брт, пробај онај Дуолинго ако имаш андроњид телефон, кажу људи да је добар. ''Проблем'' је једино што нема српског језика, па немош да учиш са српског, већ мораш са енглеског или који већ одабереш од понуђених

13. добар је дуолинго, ја узо да учим шпански, оно ти брате објашњава као ретарду најгорем и ја опет нисам запамтио више од десет речи а да их склопим у смислену реченицу нема шансе

додуше радио сам те "лекције" два и по пута

14. jesi ikad učio njemački prije?

15. Nije.
    Učio je njemački njemačkog naroda.
    Prija tu nema šta da traži. Pozdrav.
    Prija je kanta.
    Njemačko auto najbolje auto.

16. Meni još ne izlazi iz glave da ovaj celtic kočićev zbor zove karneval u striu

Mrljo, pa kako ćeš zbor u Stričićima učiniti privlačnim za strane goste, nego da mu daš naziv koji paše tim razmaženim ušima. Samo im kažeš: Hi, welcome to Strio Carnival! A kad dođu gore i napiju se ko krmače/dobiju batina/izgube svu lovu, nek plaču. Druže Mrljo, nikada marketinškog gurua od tebe.

17. Zbog tog marketinga i takvih gosta već godinama samo jedan zbor posjećujem, ne idem na Kočićev dok Dodo pjeva a opozicija sastanči ispod drugog šatora, dok su ajaj plesačice u crkvenom dvorištu iako nisam vjernik i dok se bikovi dopinguju i kladionica se okreće na bodljevini. Jebo im ja mater svima.

I nemoj me života ti jesti po džigerama, još da stvorim sliku o tebi ko o nekom fajnovcu koji je u sedmom osnovne išao preko ljetnjeg raspusta u Kozice kod babe pa muvao curice iz Šladminga na pričua ja sam sa Lauša mi smo zajebani, face buraz vultoresi huha i onda došo strariji brat i skino mu gaće, obrukao ga i poslao babi da ga nauči zmijanjski vez, pa mu bilo krivo pa bi sad da mi urušava tradiciju i kočićev sabor pod krinkom marketinga i komecijalizacije, odbiti strogo od Manjače, kad za turskog vakta samo Manjača nije harač plaćala u carevini ima da se otrgne i globalizaciji marketingu i komercijali. Nema ljutiš.

18. Šta je Thilmo rekao onomad pre nego što je banovan? Vidim da se priča o tome...

19. Брт, пробај онај Дуолинго ако имаш андроњид телефон, кажу људи да је добар. ''Проблем'' је једино што нема српског језика, па немош да учиш са српског, већ мораш са енглеског или који већ одабереш од понуђених

Pa sjeb'o sam moj, ali imam neki matori kuci, valjda ce da sljaka, probacu... :)

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.