Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
додуше радио сам те "лекције" два и по пута
La tortuga bebe agua.
Los hombres comen manzanas.
Al' dobar je duolingo. Ja bio još našao neku Nolitovu knjigu sa frazama na španskom i audio fajlovima koji prate kurs
корњача пије воду?
или беба водене корњаче?
неам појма
https://www.youtube.com/watch?v=9fjTHkRaTXQ
Ако неко којим случајем зна која је песма на 20:28 ? Делује баш као лудило мозгааа
Je l' trolujes?
Fatboy Slim - Rockafeller Skank iliti Funk Soul Brother
hahahahah nohwere 96
Ako već nemaš telefon za Duolingo, imaš dobar ovaj sajt http://livemocha.com/
Radi se po lekcijama pa onda ti smisliš neku rečenicu, možeš i da snimiš sebe kako izgovaraš zbog izgovora i onda ti ocjenjuju neki ljudi kojima je recimo taj jezim maternji ili ga tečno govore. I još što ti neko kaže konkretno đe griješiš, nije loš sajt šta ti ja znam
Fatboy Slim - Rockafeller Skank iliti Funk Soul Brother
Не брате. Не слушам такву врсту музике, знам пар комада само, али ова ми се свидела па зато
Иначе, хвала
ова деца данашња...
Niste trebali da mu govorite koja je pesma bez zezanja
Pseto, nek su mu rekli; zamisli da se nowhere96 požali neomiliciji* da mu forumaši sa Vukajlije nisu pomogli da otkrije naziv pjesme (šmrc)? Bilo bi nas svuda po medijima.
NAPOMENA: Neomilicija=policija, op. autora
jel jos neko u tripu da prolece pocelo je?
bas onako prolecna atmosfera i miris i sve
Da brt, idem go ka radikal ceo dan
Radi se po lekcijama pa onda ti smisliš neku rečenicu, možeš i da snimiš sebe kako izgovaraš zbog izgovora i onda ti ocjenjuju neki ljudi kojima je recimo taj jezim maternji ili ga tečno govore. I još što ti neko kaže konkretno đe griješiš, nije loš sajt šta ti ja znam
Pa moz' biti od pomoci. :)
Htedoh da napisem Darude - Sandstorm, al' ajd' sad!
Šta je efikasno za snižavanje temperature ako ne deluje paracetamol?
Бруфен... Ибупрофен... Ибалгин... Све му га то дође на исто...
A to nema isti sastav? U apoteci su mi dali paracetamol, rekla sam da je bratu povišena temperatura, nema drugih simptoma i ona mi je dala to. Ima oko 39 i ne spada uopšte...
hahahahahh evo ga zenski nalog dosao
Paracetamol je za decu jbt
Nemojte se leciti preko interneta koji vam je kurac