U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
SEDIŠ MI NA KARI OPAAAA HAAH
jbg
borba burazeru, borba
Borba nas je održala
Drž se samo
combat18
Kapone napišem ti ja CV pa okačim ovde kako bi otpirilike trebao da izgleda. Veceras cu.
Hvala. Stevane, na moju zalost si skoro u dinar pogodio.
Rasni Capo pokušava da se zaposli, ne da dobije otkaz lolo
Ajde rasni jedva čekam
Zdrawo megatrend nemoj uplashen biti (ubaci ovde kome pišeš i nemoj zaboraviti ona sranja Vam itd-ko postovanje)
Moje ime je kapon vukajlija. Rodjen sam 2.2. 2003. u Petrovcu na Mlavi. Završio sam osnovnu školu ,,Sveta 3 jerarha,, u Ribnici, a srednju ribolovačku školu ,,Zlatna ribica,, u Rušnju. Tokom srednjoškolskog obrazovanja sve 4 godine sam imao uspeh odličan (5.00). I navedeš godine kad si šta završio). Na takmičenju iz matematike bio sma prvi na regionalnom nivou( navedes ako si iso na takmicenje iz tog fakulteta nesto slicno kurac palac) Takodje sam aktivno učestvovao u matematickoj sekciji(ako treba izmisli sekciju i nabavi potvrdu od random profesora). I izvadi gomilu potvrda gde si sve ucestvovao. A zavrsi kako si fasciniran fakultetom.
Ma zajebi to napisi samo da si srpski stiven hoking, dodaj kornelijevu sliku i ubaci fotosop novinskog clanka sa tom istom kornelijevom slikom a tekstom od onog naseg sto jebe matematike ne mogu se setim prezimena
S ovim CV-jem neće upisati ni osnovnu školu za obrazovanje odraslih :)
Ima neko da je dobar sa matematikom a da oće da mi se javi u PVT da nešto uradi, neki zadatak.
aj pošalji, ako se sećam kako se radi
расни мораш да престанеш да манипулишеш и искоришћаваш ове доконе људе и под хитно да кренеш сам да одрађујеш и решаваш своје обавезе и проблеме
Može li se kako zaraditi od scenarija za pozorišnu predstavu?
Evo, ovi kod mene u Šamcu, svake godine oko dana boraca postave neku predstavu za koju su napisali scenario. Bude jedno 50 ljudi, ovi im naplate ulaz po 8 maraka, dovoljno da posle prase okrenu. U to uključen i scenarista.
Jebem im sunce kod nas 4km i to mi je preskupo, al bude fino ljudi kad je domaća predstava, al ako ne mogu zaraditi polutku svinjsku od jedne dobre kursadžijske , onda nije ni vrijedno
šta će ti kursadžije kad imaš RTS :)
Bruse kad su bile kursadžije u pozorištu u mojoj vukojebini, karta bila cenera, nisi mogao naisterisati, to je taj humor koji bi meni polutke sredio i dva roga vanjska na krovu