U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
A ono jes', šta znam ja o tom visokokvalitetnom humoru, ja sam ti preozbiljna osoba :)
Je li u Srbiji nestasica gandze ko ubosni? Kod nas moras minimum 5 ljudi okrenuti da bi se neki hamelj završio. OD nove godine ovdje vlada nestasica ali zato dande ima u izobilju. Ima li ovo veze sa onim selom u Albaniji Lazaret što su uništili proizvodnju?
Eddi 2
Ma jok, provokator iz JSO, ko se javi njega 'apse :)
Bruce ne pominji JSO, banuće mi opet na rakiju, posle neću moći da ih oteram.
Oće li me više neko banovati na 3 meseca, ljudi bre, ozbiljno je ne bi vas zajebavoooooo.
:(
Ja bih ti pomogao, ali nisam mod. Dakle, trpi samog sebe.
E ljudi nisam bio u toku, ove fluktuacije i skoru i sklonjeni prosjek sa profila, je li to sve posljedica čuvenog apdejta koji gazda radi?
Ako bi neko bio dovoljno ljubazan da mi još pojasni kako radi ovaj novi hejt/lajk HAL softver ili šta već?
Jes, jos prebrojava glasove pa nije uskladjeno. A ovo sa hejtom, koliko sam shvatio ako nekome das zaredom 10 pluseva vise ne mozes da ga ocenjujes, tj mozes ali se ne racunaju glasovi, sto je glupo jer ja dok sam jos citao imao sam obicaj da ocenim celokupan rad nekog autora i ono sto bi bilo za minus ne bih ni ocenio nego bih preskakao. Imas vise na temi unapredjene tabele popularnosti.
Nocas sam sanjao kao rodjak i ja se vozimo kroz neko nevrijeme i predjemo preko nekog most ispod kog je nabujala rijeka i kao izadjemo da vidimo koliki je nivo kad u tom trenutku sastavi grom u katadiopter tik pored nas i kako je sve mokro bilo i mene pocne da przi. Ja pocinjem da se derem i budim se sav utrnuo. Naravno sve u kuci sam probudio tim dranjem. Zna li neko sta bi to moglo da znaci, udar groma, nabujala rijeka?
брт, дал стварно верујеш у тумачење снова?
ЕДИТ: Колико времена пре давања крви не смем да се алкохолизирам?
sanjati katadiopter: neočekivan dobitak
6 sati, mada sam ja neki pit davao i manje kad je proslo i nista ne fali. Nego sad mi pade na pamet, nesto sam naleteo da muskarci sanjaju crno belo a zene u boji i da me ubije neko ne mogu se setim dal sanjam u boji ili crno belo. Ako neko zna nek kaze.
mislim da je to čista glupost
Boli ih kurac, bitno je samo da napišeš da nisi ništa pio.
sanjaš u boji
Е па добро онда, у суботу увече имам неко славље, а у понедељак ујутру сам планирао да дам крв. Фала лепо
хаха, знам да њих боли курац, ал ја нисам таки човек. :)
Ko za inat zadnjih dana nisam nista sanjao a nema teorije da se setim.
U boji kod mene. Znam dobro da je ta munja bila bjeličasto-plava. Moj direktore, jedino mogu neocekivano dobiti od nekoga batine ili grip.
Ako si sposoban da daš krv onda je organizam već preradio alkohol ili ga još nije ni počeo prerađivati. Nema šanse da pijan prođeš inicijalnu kontrolu. Ne brini, vratiće te oni ako si prepio.