Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Pa da, tako sam i mislio, al reko da proverim za svaki slučaj. Fala najlepše, veliki pozdrav!
zato su sanovnici večni
ne jebu detalje (a opće poznato je da se đavli kriju upravo u njima)
Slepi kad ti uzme krv iz prsta za proveru i kane u onu čašicu sa plavom tečnošću unutra ako kapljica ostane postojana prolazis ako se rasprši i sjedini sa vodom pušiona si jbg.
Hvala na informaciji i veliki pozdrav, prijatelju dragi
Ništa andjele medenih krila.
Inače, izvaliće te ako si neispavan ako si jeo slatko, doručkovao nepravilno itd. Nemereš da im podvališ.
Ni ne planiram da im podvalim, nemam ništa otog. Oću da uradim sve po peesu, zato se i raspitujem ;-)
Ok poyy
Alkohol u krvi će duže sačuvati krv za upotrebu, da ne kažem konzervisaće ga.
Planira li neko da sutra gleda pomračenje sunca? Postoji li bezbedan način, a da nisu neki predrkani filteri koje siromasi ne mogu da priušte?
Ja znam samo za ono sa naocarima za varenje, mada sam negde cuo da je sa polarizovanim staklima na cvikama isto bezbedno, ali mi je to klimava teorija... u koliko sati ce biti to?
Od oko pola 10 pa do 12. Sad nađoh da će maksimum biti u 10:47 (Beograd).
Uzmi one 3D naočare spaj kids što su bile.
velika većina će prespavati. Kada se probude oko 13h onda će krmeljivi da sednu pred ekran i da izguglaju sliku pomračenja koju će da šeruju.
Da pišu balaševićeve jadne stihove.
Da šalju jedni drugima.
Da taguju jedni druge.
Da jebu mater svoju.
koja je ovo nova fora sa cetom? kako je moguce da nemam rang sa ovoliko definicja?
na drugom profilu je sve ok i u prvih 1000 sam
kakva je ovo fora sa zbirom glasova? mngoo manje imam sad
Da čitaš znao bi.
jbg dugo nisam bio na sajtu
Da li je realno da na yt nema oridjidji snimak malog Živojina? Mislim na onaj koji počinje proseravanjem njegove keve.
Imal to neko u privatnoj kolekciji?
Дал је могуће да је и са Блица скинут снимак?!
Каква је кретенка Живојинова мај*а, направила дебила од детета, а и сама се поштено обрукала и сад скида све клипове са нета. Треба је шутирати по крстима.
Да ли је истина да хрвати за женску екипу кажу женска момчад о мајко божија анђели с неба
Fin svijet, ti Hrvati...