Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Za zvučnike nema spasa. To je potrošna roba i tako se i pravi da posle nekog vremena crknu pa da ti onda moraš dodeš da kupiš neke nove.
Aha. Hvala.
koji su sve autori banovani trajno?
pri tome, "autorima" ne samtram ovakve likove http://vukajlija.com/recnik/autori/156066 koji su popili trajni, vec autore koji su bar malo "poznatiji".
Најежим се кад чујем икавицу, док ми ијекавица не смета.
Занима ме какво је стање код осталих.лоло
Ајме липо дите. Как си постал шовинист југоћетнићки? Такви нам бум бомбардирал Дубровник
'Начи знао сам да ће неко тако да одговори. :)
Кајкавци нису икавци.
Тачно.
Али ми још нико није одговорио на питање, тј. нико није изнео мишљење. :В
Не знам седи. Мене ложи како далматинке говоре. Кажу да и њих ложи како ми говоримо. Све су то варијације српског језика што каже Војвода
Мене уме да нервира, али не због тога како звучи, већ због тога што ме асоцира на говорнике, а њихов менталитет ми често иде на јетру.
Добро, то је друга ствар. :)
Ја питам за изговор уопште.
лололо! И такав одговор сам очекивао, али мене нервира баш то како звучи.
Мене далматински много нервира, док нпр. обожавам босански нагласак.
Мада много ми је више занимљив лазаревачки :)
Лазаревачки је срање, имају акценат ко Британци.
Ма лако је прећи преко акцента, али баш, баш не волим људе који не знају Р да кажу. То ми је баш шит.
Meni ne smeta ničiji naglasak, ali mi smeta kad ljudi pokušavaju da budu nešto što nisu pa usvoje način govora sredine, a ne ukapiraju ga u potpunosti.
ЗАШТО МРЗИШ ШЕШЕЉА?!
Једино оно "н" уместо "м" ми је баш одвратно. Не морам ни да га чујем, довољно ми да га видим на екрану... Ето, сад сан опет попиздија.
Уууу, тешко срање.
Али капирам да то неко ради због друштва. Као, да не буде много другачији.лолол
http://1.bp.blogspot.com/_FGM8sL9OWN4/S-W4iVXkeSI/AAAAAAAAAmo/UpuvzuO4whw/s1600/homer.gif
Јеси купија ауто? Јесан. Који? Нисан. Па јеси ил ниси? Јесан. Који? Нисан. ПА КОЈИ СИ АУТО КУПИЈА ИЛИ НИСИ КУПИЈА?! Јесан купија. Нисан. Исуса ми ти ниси нормалан. Јеси ли купија ауто? Јесан, нисан. Па јеси ли? НИСАН!!! ЈЕСАН!! КУПИЈА САМ! Па који си ауто купија ако си га купија Стипе мајмуне?! Нисан сам Дује купија ел ти говорин да сан нисан купија.